2020 mål (och hur det gick)

Hallå! Hur tänker ni kring nyårslöften och mål? Gillar inte riktigt att sätta upp såna mål som är (för mig) orealistiska och som man bara sätter upp för att man "borde", typ träna sju dagar i veckan eller inte äta socker på ett halvår. Sånt vet jag liksom redan innan att jag inte kommer följa. Gillar mer att sätta upp lite mer långsiktiga mål för året. Kom över mina mål för 2020 som stod nerskrivet i min lilla anteckningsbok och tyckte det vore lite roligt att gå igenom målen och se hur det gick! #bestofnouw #nouw30daychallenge

Uppskatta alla omkring mig och se vad jag har istället för vad jag inte har.
Men gud, är inte detta typ tema för hela året haha. Behövde inte en pandemi för att detta målet skulle genomföras haha :( Nej men känner verkligen att detta är något jag verkligen gjort under året. Minns i mars då jag verkligen kände sånt genuint glädjerus för exakt alla i min omgivning och kände sån tacksamhet, kändes som att absolut ingenting kunde få mig på sämre humör.

Vara närvarande och leva i nuet.
Känner att detta stämmer också, för just detta år har man liksom inte kunnat planera framåt så mycket, så man har verkligen levt i nuet och varken blickat så mycket framåt. Blandade känslor, är ju skönt att leva i nuet men man är så van vid att alltid kunna planera och se framåt.

Sluta klaga, agera istället. Var positiv!
Jag kunde väl känna att jag kunde klaga på grejer utan att göra någonting åt det. Om jag "uppfyllt" det målet är väl att jag faktiskt sade upp mig från jobbet då jag kände att jag inte riktigt utvecklades och tyckte inte det kändes lika kul längre. Tänkte att denna period är kanske den enda i livet där det är okej att "bara" plugga, så jag ville satsa på det. Jag har dessvärre klagat en hel del för vänner att man alltid blev inringd och att jag aldrig kände att jag kunde säga nej (vilket är någonting att jobba på också såklart).

Inte ta ansvar över någon annan än mig själv, tänka på mig själv.
Hmm.. jag vet faktiskt inte om jag utvecklats inom detta område. Kan väl fortfarande känna att jag kan vara andra till lags och vill göra andra nöjda och är jätterädd att göra vänner / familj besvikna även om det betyder att jag själv inte är nöjd med situationen etc. Det är väl något som går sakta framåt.

Se mitt egna värde och värdera mig högt.
Tycker faktiskt absolut denna punkt har blivit en förbättring, vilket såklart är så skönt!!

Leva mitt bästa singelliv och inte låta mitt värde sänkas pga en kille.
Haha denna punkten blev ju lite förändras. Jag kunde tidigare år när jag varit singel känt att om en kille typ ghostar eller inte ville ses mer så kunde jag ta det extremt hårt för det kändes så mycket som att man inte var tillräcklig. Och kände väl att mitt eget värde var så beroende på någon annan typ, vilket absolut inte är bra! Mitt singelliv blev inte så långvarigt 2020 då jag träffade Victor under mitten av året (och innan dess dejtade man ju inte riktigt pga corona). Väldigt nöjd med hur det blev och känns väldigt skönt att känna att mitt värde inte är baserat på vad någon annan tycker. Måste nästan påminna mig själv att jag faktiskt har känt så för nu känns det så långt bort.

Träna, för att få mer energi.
Skaffade gymkort i Januari för hela året och var ändå relativt aktiv på gymmet fram till typ mars (relativt aktiv i mina mått är väl möjligtvis två gånger i veckan). Skyller på corona att jag slutade gå till gymmet hehe, helt ärligt tycker jag det är så tråkigt att träna.. men har gått en hel del promenader istället.

Äta mer regelbundet, handla mer mat och planera varierande måltider.
Denna punkt är lite både och. I början av året tycker jag inte att jag var bra på detta. Har jag inte bra rutiner blir även mina matrutiner kaos vilket jag verkligen märkte av under början av corona. Men andra halvan av året tycker jag absolut det har förbättrats och kan verkligen tänka mig att det har med att jag och Victor lagar mycket mat tillsammans och det blir ju tusen gånger roligare att laga mat med någon annan och inte bara till sig själv. Så tycker ändå jag blivit bättre på denna punkt.

Bättre rutiner: Somna tidigare, vakna tidigare.
Still no.

Läsa mer, skriva mer, fota mer.
Ja men det tycker jag väl ändå! Jag har startat en liten bokklubb tillsammans med Saga och Linnea och därav har det ju absolut blivit mer läsning vilket är mysigt och det kommer fortsätta in i nya året. Skriva och fota mer har jag ju absolut gjort, tycker att jag utvecklats mer både blogg och insta och fotat mer content än tidigare och tänkt till lite mer gällande inlägg. Sen har jag ju dessvärre inte skrivit några noveller vilket var väl lite mer det jag syftade på.

Sätta igång med ett kreativt projekt.
Åh, I wish.. men ingenting annat än typ blogg och instagram, men skulle väl kanske inte kalla det för projekt. Har lite planer för detta år så hoppas verkligen det blir av!

Planera sociala "event" så som middagar, fester etc.
Njaa.. det har det inte blivit mycket av haha. Försåeligt. Men om det inte hade varit corona vet jag inte om jag hade gjort det ändå, ute på restaurang absolut men har inte riktigt känt mig helt nöjd med mitt hem och har inte riktigt haft så bra sittplatser och därför kanske inte känt att jag varit så sugen på att bjuda hem folk på middag. Nu har jag dock börjat göra om och känner mig så nöjd, då vil jag mer än gärna bjuda in vänner till middagar (under fyra personer alternativt när det är ok).

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Vad duktig du varit! Så himla bra mål! Håller verkligen med dig vad gäller nyårslöften, gillar inte heller att sätta upp orealistiska mål för det gör en bara besviken på sig själv i slutändan. Det är mycket bättre med sådana här mål! Så underbart att höra att du verkligen lärt dig se ditt eget värde och att din gamla situation känns långt bort <3 Kram

nouw.com/agnesmathilda
celinelundqvists
celinelundqvists,

Den här med sömnen tycker jag är så svår! Men overall har du varit så grym ju <3

nouw.com/celinelundqvists
oliviamalm
oliviamalm ,

Hoppas att du har haft en bra start på 2021 <3

nouw.com/oliviamalm
Desireekujala
Desireekujala,

Men vilka bra mål du hade! 😃 <3

nouw.com/desireekujala
beattriicee
beattriicee,

Vilka härliga mål! ❤️

nouw.com/beattriicee
linnealarssonss
linnealarssonss,

Roligt att läsa! Bra mål 😊

nouw.com/linnealarssonss
ebbabrage
ebbabrage,

Men vad kul att få ta del av!!

nouw.com/ebbabrage
LouiseEdling
LouiseEdling,

Vad kul att få ta del av hur det gick med dina mål! Vill gärna höra om dina mål för 2021

nouw.com/louiseedling