21 Questions

I brist på annat hittade jag lite roliga listor inne på Sandra Beijer och Flora Wiströms bloggar så jag blandade frågorna lite för att skapa en egen lista med tjugoen frågor. Hoppas ni tycker det är kul!

Hur gammal är du? 23, fyller 24 i December.

Hur gammal känner du dig? Hmm, känner mig nog just nu som min ålder. Känner mig liksom inte yngre men känner mig just nu heller inte speciellt äldre. I stort sett alla jag umgås med just nu är i min ålder så kanske är därför.

Vart bor du? Jag bor i en lägenhet i Årsta, precis utanför Södermalm i Stockholm.

Vad har du gjort idag? Idag har jag faktiskt bara varit hemma och pluggat. Har haft föreläsning, lämnat in en uppgift och försökt vara lite produktiv. Har varit dålig på att plugga sen vi började göra det hemifrån hehe.

Sommar, höst, vinter eller vår? Vilken föredrar du och varför? Vår och höst!! Älskar våren för att allting är nytt igen och man uppskattar allt, vårsolen, den blåa himlen, det första glaset rosé på den första uteservering, promenader ute etc etc. Och tycker hösten är så vacker och blir så glad av de färgglada löven, höstmode, att det blir lite kyligare igen men ändå skönt att vara ute.

Vad är du du på för humör just nu? Jag mår toppen, även om jag haft lite seg dag!

Vilket är ditt favoritgodis? När jag köper lösgodis köper jag en blandning av färgglatt och choklad. Har ingen specifik favorit just nu, smash kanske det är en blandning av allt!

Vilken är din favoritaffär? Club Monaco (självklart), Zadig & Voltaire och Maje.

Är du en morgon eller kvällsmänniska? Kväll helt klart. Det finns inga gränser på hur länge jag kan sova så är verkligen ingen morgonmänniska, tyvärr. Hade varit väldigt skönt att inte vara en person som behöva snooza i två timmar.

Har du blivit sydd någon gång? Nope, aldrig brutit något eller legat inne på sjukhus.

Vem gjorde senast något speciellt för dig? Hmm det skulle väl vara mina föräldrar som alltid ger mig massa mat och växter och allt möjligt så fort jag kommer hem till de haha.

Är du blyg? Nej det skulle jag inte säga, gillar att prata med nya människor och är utåtriktad. Var väldigt blyg när jag var yngre men det ändrade jag på.

Vad heter du i andra namn? Åh jag har faktiskt inget andra namn, Sofia Haag är allt jag heter.

Vill du gifta dig? Jaa men det vill jag nog innerst inne, brukar väl säga att jag inte bryr mig men det vill jag haha!

Har du något smeknamn? Sofie kallar mig soffan (vilket jag gör till henne också) och mina klasskompisar kallar mig networker av interna anledningar haha ;)

Hur lång är du? Jag är så kort så, bara 160 cm.

Har du söndagsångest? Nej det var faktiskt otroligt längesen jag hade det. Älskar söndagar och tycker om måndagar med.

Vilka städer har du bott i? Stockholm och Paris (i ett år).

Lyssnar du på poddar? Inte jättemycket, men när jag väl gör det följer jag Della Q, Tankesmedjan och Säker Stil.

Vilka språk kan du? Svenska och Engelska flytande. Sen kan jag lite av spanska, franska och grekiska.

Har du någon tatuering? Nej ingen alls faktiskt men när jag var yngre ville jag i många år tatuera in ett spader ess på handleden.

  • Ask Me

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Går det annat än att älska listor? Här har du en till som älskar höstens magi, alla färger och den krispiga luften... åh så underbart! Kram och glad påsk 😊 <3
nouw.com/myjjohansson