8 Frågor om mig

Hittade denna lista hos @isabylund och tyckte den var rolig så jag snodde den rakt av hehe. Är kul med listor där man får skriva lite om grejer som man kanske annars inte svarar på. Något nytt som ni fick reda på? #bestofnouw

Vilka tre egenskaper karaktäriserar dig?
Jag skulle vilja säga positiv, driven och utåtriktad/social. Hoppas det faktiskt stämmer överens med verkligheten också.

Nämn något drag hos dig själv som du skäms över?
Oj haha, jag skäms typ över när jag pratar om mig själv i typ kompisgäng eller när man liksom "tar över" och pratar om sig själv haha då skäms jag varje gång. Eller typ att jag kan ta åt mig av grejer så lätt, visar det kanske inte utåt alltid men skäms när jag gör det ändå även om det är bara jag som vet om det hehe, det är kanske inte mitt charmigaste personlighetsdrag.

Vad längtar du efter just nu?
Att få resa igen!! Som säkert alla säger. Jag längtar så mycket efter en weekend i Paris eller att strosa runt i valfri Italiensk stad / by. Nej nu vill man verkligen ha lite miljöbyte, se något nytt och få inspiration från annat håll. Jag älskar ju verkligen att resa så det är något jag längtar till!

Vilken är den vanligaste frågan du ställer dig själv?
"Varför går jag inte och lägger mig tidigare?" eller "Varför kan jag inte komma upp på morgonen?"

Vad är du stolt över från det senaste året?
Åh men då måste jag säga hur jag tagit steg i rätt riktning i jobbsammanhang. Jag har sedan förra året haft tre riktigt bra praktiker där jag lärt mig så mycket, fått kontakter och lärt mig om branschen. och att jag dessutom lyckades landa min drömpraktik som sista del av utbildningen. Och även såklart att jag lyckades få ett jobb som digital kommunikatör på Posh Living precis innan examen är jag också väldigt stolt över!

Vem skulle spela huvudrollen i filmen om dig?
Hedda Stiernstedt skulle jag vilja spelade mig om det var en svensk film, kanske Lily James om det är en internationell film?

Vad är absolut inte din typ av kille?
Oj hmm om man tänker bort det självklara alltså typ någon som har totalt andra värderingar än vad jag har... Jag skulle inte falla för någon som var väldigt negativ, det går liksom inte alls ihop med hur jag är. I och med att jag inte är intresserad av träning över huvudtaget (tyvärr haha) så skulle jag väl inte dras till killar som tränar konstant och har det som största intresse. Svårt, man kan ju alltid lära av varandra egentligen så där går väl personligheten före ändå.

Hur långt upp i Sverige har du varit?
Inte så långt upp tyvärr haha, men får nog säga Falun? Tror det blir högst upp som jag varit, vi åkte dit flera gånger i högstadiet och hade kurser där av någon anledning.

  • Ask Me

Gillar

Kommentarer

Hildasahlgren
Hildasahlgren,
Åh älskar såna här inlägg! 👍🏼💕
nouw.com/hildasahlgren
celinelundqvists
celinelundqvists,

Falun är söderut för mig :'( Långt söderut haha! Åh saknar också att resa nu!

nouw.com/celinelundqvists
oliviamalm
oliviamalm ,

Så bra lista! 😊

nouw.com/oliviamalm
LouiseEdling
LouiseEdling,
Så roligt att få läsa mer om dig <3
nouw.com/louiseedling
sofilagerback
sofilagerback,

Kul lista, fick man lära känna dig lite mer 🥰

nouw.com/sofilagerback
Desireekujala
Desireekujala,

Så kul lista och kul att få veta mer om dig! 😃 <3

nouw.com/desireekujala
isabylund
isabylund,

åh kul att du också gjorde listan! Du och hedda är ju hemskt lika så hon skulle göra din roll bra tror jag, haha!

nouw.com/isabylund
sofiahaag
sofiahaag,

Vilken komplimang!!

nouw.com/sofiahaag