Sofia Haag

Soo... I Made A Hat

Här står jag och poserar i min favorithatt. Det är en favorit inte bara för att den är fin och svart-vit som jag älskar, utan för att jag designat och sytt den själv!! Det ni. Har även gjort två till men det var denna som jag la mer mest tid på och som jag blev nöjdast med. 

Juldagsfirande

Yeezus Christ so many selfies! Igår var det juldagen vilket traditionsenligt betyder utgång. Förra året köade jag i ungefär två timmar i kylan men den här gången var det inte alls likadant. Det blev Café Opera för min del och vi hade det roligt. Jag tycker överlag att det är kul att gå ut MEN blir verkligen, verkligen trött på det respektlösa beteende som en hel del i Stockholms uteliv har. Det är killar som anser att de har rätten att ta på en och tjejer som knuffas, armbågar sig fram och kanske även slänger ut sig någon onödig kommentar. Det hände igår tillexempel, därför jag tar upp det. Och nej, det är inte alla tjejer och killar.. men det förstör ju lite upplevelsen. Dessvärre har jag svårt att bara skaka av mig sådant direkt utan blir verkligen extremt upprörd när folk beter sig respektlöst, varesig det är på en klubb eller på stan. Så det blir väl lite av ett mål inför kommande året; att inte reagera lika starkt när sådant händer.. Det tar ju bara så mycket av min energi. Men så hoppas jag ju såklart även att folk lär sig hur man beter sig så man slipper tappa hoppet om mänskligheten vid jämna mellanrum. That's all, puss. 

Time Will Tell

Av någon anledning älskar jag verkligen timglas, tycker det är så fint! Har gått och kollat på Zara Home flera gånger under året och varit nära på att köpa flera gånger med antingen sand i guld, silver eller rosa. Men någonting har alltid hindrat mig för att det inte känts helt perfekt. Men så såg jag denna i vit sand några veckor innan jul och bestämde mig för att önska mig en! Så nu står den fint på min guldiga bricka (även den från Zara Home) bland doftljus och krämer. 

How To Dress in Rome

Tre dagar i Rom är lika med tre olika outfits. Från Villa Borghese, Vatikanen och en terass med världens utsikt över staden. Någon favorit?

On My Desk

Älskar att ha det fint på mitt skrivbord med gärna en blombukett och fina doftljus etc. För ett tag sedan köpte jag en superfin bricka från Zara Home (som jag bara inte visat här än) med guldiga kanter och en spegel i. Den passar så bra och har ställt dit diverse doftljus, en handkräm, home/body mist och nu även något nytt som jag visar i ett senare inlägg! 

The Whatever Bag


Hejsan, jag skulle fråga om du fortfarande använder din Whatever plånbok!?
Fick denna fråga angående väskan på bilden häromdagen. Kommentaren var på ett inlägg jag postade för nästan tre år sedan haha så det skulle vara jättekul att veta hur du hittade inlägget. Hur som helst, det var väldigt länge sedan jag använde den och sedan jag köpte min nya från Michael Kors som jag använder i samma syfte hade jag nästan glömt bort denna. För övrigt är den större än en vanlig plånbok och det är helt sjukt allt jag lyckats få plats med i den (typ som när jag var på festival i Dublin och lyckades få ner en kimono..). Maila mig på sofiahaags@live.se om det är något mer du undrar men som svar på din fråga var det väldigt länge sedan den användes :)

Drömutseende

Det är något speciellt med den här typen av bilder i svartvitt som får mitt hjärta att dunka lite snabbare...

Sundays....

Hade en väldigt trevlig födelsedag igår. Tog det mest bara lugnt på dagen vilket jag gör så sällan så det var skönt och sedan middag på Brillo med familjen. Efteråt kom några vänner till baren på Brillo och vi drack drinkar (som tur var fick vi ett stort bord som alla hängde vid, det var så mycket folk) och efter midnatt när det var Hannes tur att fylla år drog vi hela gänget vidare till klubb. Bra kväll! Idag blir det en sån där lugn, mysig dag igen! Kram.

Ladurée in Roma

Jag Ä L S K A R verkligen macaroons (framförallt om de kommer från Laduree) och jag blev så lycklig när vi hittade den söta lilla butiken här i Rom. I Stockholm har de ju stängt igen sin butik så jag passade på; köpte en ask med sex olika smaker och call me crazy men tror inte ens det tog tio minuter innan jag ätit upp de alla :)

Rooftop with a view

Skor, byxor Zara Tröja Malene Birger Väska DKNY Solglasögon & Other Stories Armband Marc Jacobs Hatt Egen design. 

Idag kändes typ som sommar! I alla fall som en varm vårdag istället för mitten av December. Vi hamnade på en takterass (där bilderna är tagna) där det tydligen pågick någon fest som vi dök upp oinbjudna till. Det var så vacker utsikt och solen värmde skönt ovanför! Då uppskattade man verkligen livet och Roma. Hade egentligen alldeles för varma kläder för denna dag, men hatten har jag gjort själv!