Sofia Haag

Drömmer om Paris på Strandvägen 1

Här ekar det. Så tomt är det. Så fort det faktiskt börjar gå bra för min lilla blogg så tröttnar jag av någon anledning och tar en paus. Känner mig himla kluven.. vill ju verkligen ha fler läsare samtidigt som jag blir jätteosäker och vill sätta lösenordsskydd så fort någon bekant nämner att de läst min blogg. Loving the attention but preferably incognito! Himla fånigt egentligen.

Hur som helst, för några dagar sedan träffade jag Sofie och vi hann med en hel del på stan bland annat att sitta rakt i solen på Strandvägen 1 med varsin latte och delade på en créme brulée. Då är livet bra alltså! Vi tittade på folk i snygga kläder som promenerade förbi och planerade Paris som vi vill flytta till i vår tillsammans. Det ska hända!!

What's in the bags?

Det händer väldigt sällan att jag spontanshoppar (och dessutom utan att få ångest för det haha). Försöker hålla hårt i mina pengar och allt jag köper måste vara perfekt... hur tråkigt låter inte det egentligen? Det var en insikt jag fick igår när jag promenerade runt på stan och det hela slutade med att jag kom hem med påsar från två av mina favoritaffärer. En svart, vippig kjol i lite tjockare material (perfekt nu när det börjar bli kallare) från Club Monaco i Mood Gallerian. Älskar verkligen den affären, vill ha allt! Sen åkte jag till Jackie i Fältöversten och kom hem med en halsduk från Acne. Den har nästan precis samma färg som min väska från DKNY och det kommer bli så himla snyggt till hösten när man matchar med en kappa eller pälsjacka. Jag är såå nöjd!

Upp