A Beach Club in Town

Nyheten om att Ellery Beach House har öppnat upp på Lidingö nådde mig för några dagar sedan. Och sedan dess har jag verkligen tänkt mycket på att jag vill åka dit. Hotellet ser så fint ut och känns inspirerat av LA på 20-talet, med andra ord verkligen något som faller mig i smaken!

Kolla bara vad snyggt! Verkar som att de också har en inomhuspool så att man kan vistas på detta Beach House året om. Det är samma ägare som Steam Hotel och Hotel Pigalle, har dock inte varit på någon av de men tycker båda verkar otroligt mysigt. Och nu nya Ellery, som är Stockholms enda Beach Resort. Ser knappt ut so Sverige när man ser bilderna. Nu vet jag att det här låter sponsrat men det är det inte (drömmer vidare), tyckte bara detta hotell såg så otroligt fint ut och vill hitta en helg så jag kan åka dit asap. Senast var jag på Grand Hotel i Saltsjöbaden och var så himla mysigt att köra en staycation på hemmaplan. Alla bilder kommer från Ellery's hemsida! #bestofnouw

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Wow vilken inredning. Minns att jag bodde på Pigalle innan det blev renoverat. Tyckte det var fint redan då och kan bara tänka mig hur fantastiskt det är där nu.
nouw.com/jossustravelpics
Angerts
Angerts,
Jaag vill också dit!! 😍😍 När åker vi? 😁👍🏼
nouw.com/angerts