A Thursday in Paris

Igår testade vi ett nytt ställe som jag spanat in ett tag som heter Marcel ganska nära Saint-Germain. För mig blev det våfflor med tillhörande grädde, sirap och jorgubbar + varm choklad och Sofie tog hamburgare. Vi båda var riktigt hungriga och första tuggan av mina våfflor var bara ren kärlek. Det var hur gott som helst!!
Efteråt promenerade vi till Musée de l'Orangerie som ligger i Tuilerierna där de visar stora, fina tavlor av Monet. Vi har velat gå dit under hela resan och nu blev det av, himla bra med de olika museumen eftersom det är gratis om man är under 25 (förutom Grand Palais som vi gick in till när Adam var här, visst det kostade vara femtio spänn men själva utställningen var endast containrar och ett ormskelett??)
På kvällen kom Hanna till oss och vi drack vin, lyssnade på musik och fixade oss. Tog en uber till L'Arc där det på Torsdagar är tjejkväll aka House of Dolls och temat för ikväll var Mickey Mouse. Alla tjejer hade på sig Musse Pigg öron och vi drack champagne, det var karaoke som alla sjöng med till och det var rolig stämning. Vid tolvslaget var det vanlig klubb och vi hade en väldigt kul kväll som dock slutade weird för oss alla med både en märklig uberresa och en Porsche i Versailles. Ikväll ska vi äta på Miss Kô, en asiatisk restaurang som verkligen alla tipsar om, och efter det blir det troligtvis utgång! Kram.

Gillar

Kommentarer