A Walk To Remember

Wow! Världens bästa kvällpromenad. Eller kanske världens vackraste kvällspromenad! Igår hade jag ingenting att göra så lite innan åtta begav jag mig ut på en promenad, gick ner till floden där det var fullt med människor som satt i par eller grupper och drack vin i plastmuggar från medtagna vinflaskor. Himlen skiftade i pastellfärger vilket speglades i floden. Längre bort i fjärran såg man Eiffeltornet som glittrade så fint (vilket inte syns på bilden), jag lyssnade på massa bra musik och det kändes som om jag kunde gå hur länge som helst. Jag älskade verkligen Paris och livet när jag gick där. Det var så himla vackert! "Här vill jag vara förevigt" tänkte jag.
Efter vad som kändes som ungefär tio minuter tittade jag på klockan och såg att jag promenerat i nästan en timme! Jag bara gick och gick, tiden flög iväg och jag var inte ens i närheten av trött. Snabbt blev det mörkare och pastellfärgerna blev istället en mörkare himmel och jag kom allt närmre Eiffeltornet och jag fick plötsligt ett mål; jag skulle dit! Stannade dock till först vid Pont Alexandre III för att njuta av utsikten (och livet).
Och sedan avslutade jag det här. Vid foten av Eiffeltornet! Det var så mycket folk ute, folk hade picknick och alla stod med selfiesticks för att få den bästa bilden med Eiffeltornet i bakgrunden. Egentligen ville jag väl inte riktigt vända om men liksom ingenting kunde överträffa kvällen (eller jo om jag dragit till klubben Heritage där Justin Bieber befann sig..), så jag började röra mig hemåt men tog metron denna gång. Så fin promenad, så fin kväll! Då kunde jag sova gott när jag kom hem!

Gillar

Kommentarer