Äntligen December

Mitt sociala liv har blivit utbytt av skola och plugg. Så även om jag inte gör lika mycket sociala grejer som förr (vilket var typ planer måndag - söndag) så har jag ändå alltid fullt upp. Känt mig otroligt stressad senaste tiden, att hinna med att plugga samtidigt som jag jobbar, och mest känt mig helt slut konstant. Men har även hunnit med massa roliga saker också såklart. Tillexempel bodde Anna hos mig ett par dagar under tiden hon flyttade till sin nya lägenhet vilket var mysigt, vi hade middag med Karin en kväll och drack te med Linnea på Diplomat en söndag. Jag har hängt i Vasastan när det började snöa och himlen var blå för första gången på ett par månader och man kunde urskilja en svag men fin solnedgång, vid klockan två eller liknande. Jag har varit ute med tjejerna i klassen och dansat tills det blev morgon, varit på praktikintervjuer och känt stress över det, suttit på Gast och pluggat, ätit frukost med Hannes och Sofie, druckit vin på L'Avventura och kikat på utställning på fotografiska, fotat mindre än vanligt, varit tröttare än vanligt och hittat massa bra ny musik!

Nu är det sista månaden på detta årtionde och jag tänker mig att jag så smått ska försöka uppdatera bloggen igen, och fota mer måste jag definitivt göra!

Gillar

Kommentarer

Jasmine,
Ta vara på dig och det fina livet.
Önskar dig en fortsatt fin december.
Kram
rosanatt.blogg.se
Hanna
,
Äntligen!!! <3
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Försök verkligen att inte stressa allt för mycket, allt slit man lägger ner blir inte alltid som man vill då men förstår såklart! STOR kram <3
nouw.com/emmaengstrom
sofiahaag
sofiahaag,
Men ååh tack, vilken fin kommentar!! Kram <33
nouw.com/sofiahaag
Felicia,