Aprilreflektion

Aprilreflektion

April känns som en sjukt lång månad, håller ni med om det? April har varit bra, det kan jag ändå säga, men det är först denna månad som jag själv (personligen) känner att Corona slagit till, helt plötsligt gör man nästan ingenting eller inte träffar någon i en vecka i sträck vilket är ju lite annorlunda än vad jag tidigare är van vid. Men det är ju som det är just nu och någonting alla är med om. April har både varit en vädermässigt märklig månad då det började med snöstorm men har också varit riktigt varma vårdagar. Ett klassiskt aprilväder helt enkelt. Egentligen skulle månaden startat i Paris för att fira Karin, men av förklarliga skäl blev det inte av och vi hade lite överraskningsfirande för henne hemma istället.

Men man har ju ändå gjort mycket mysigt också, jag har haft middagar hemma hos vänner, vindejter, startat picknicksäsongen, firat påsk hos familjen och gått extremt mycket promenader! Jag har hängt mycket runt Mariatorget och utforskat de mysiga gatorna där, köpt mina första sneakers på flera år (så nöjd!!), druckit mer kaffe än någonsin denna månad, haft en otroligt mysig dag på Ulriksdals Slott med Saga och fotat en outfit, Mina rutiner har blivit extremt mycket sämre märker jag, de dagar jag inte har skola, hur har det gått för er? Men man har ju i alla fall garanterat fått vårkänslor denna månad och jag har för första gången i år gått barbent. Så vi har ju mycket fint framför oss ändå, trots allt som händer runtomkring. Hur har April varit för er?

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
April har verkligen haft många mindre bra men också fina stunder! Tråkigt att det inte blev Paris (drömmen!!!) men hoppas det kan bli framöver istället <3 Nu ser vi fram emot en bra majmånad istället! KRAM
nouw.com/emmaengstrom