"Att springa i klackar är ingen bedrift"

Imorse drömde jag en finfin, men nu halvt bortglömd, dröm. Och imorse hade jag skopanik och hade ingen aning om vilka jag skulle ta, var dessutom lite stressad och insåg under sedan att jag valde helt fel par för de var så sjukt trånga och det har gjort mig lidande hela dagen, hehe skämt åsido.
Och nu kom jag precis hem och satte på datan direkt för att blogga, hihi. Trodde jag skulle komma hem runt halv två eftersom jag slutar ett på fredagar, men det blev ändrade planer. Diret efter skolan stannade jag och Stella + två till kvar lite i skolan och övade på musiken vilket gick jätte bra och nu har jag äntligen fått bekräftelse på att ja, det är coolt att sjunga Sinnerman. Jag och Stella ska sjunga för (ungefär) hela skolan på Torsdag. Sen gick vi ut och spelade basket med ett gäng som redan var där, vilket var jättekul men samtidigt jobbigt för jag hade jeans som var alldeles för varmt, och klackar! Haha, men nu har jag lärt mig att springa i klackar i alla fall, yä.
Som sagt det var sjukt varmt, precis som de senaste dagarna, så efter ett långt tags spelade gick jag, Stella, Kalle, Milton, Gustav, Gustaf, Bella, Bellas brorsa Isak och Olle och köpte glass och sedan satte oss på ett berg vid sjön och hade det trevligt i några timmar. Det var min dag hittils, i skolan hände typ inget, förutom att jag är klar med allt och har inget mer plugg att göra. Yä let's Celebrate!

Gillar

Kommentarer