Augustireflektion

Augustireflektion

Augusti har känts som en otroligt lång månad, men på ett bra sätt. Jag har både jobbat intensivt första halvan, sedan började jag skolan och hade det i två veckor och efter det började min (andra) praktikperiod, så jag har verkligen hunnit med och inte varit ledig så jättemycket haha. Augusti har även varit månaden jag för första gången inte varit singel!? Så det har ju varit väldigt mysigt såklart och jag inledde månaden med att skriva om vår staycation på Grand Hotel i Saltis vilket var väldigt härligt! Trots att jag haft mycket med både jobb och skola så har jag ändå hunnit haft riktigt härliga sommardagar, det har ju trotsallt varit otroligt fint väder som Augusti bjudit på. Exempelvis hade jag en fantastisk picknick på Vaxholm med Karin och Anna och fikat på Bergianska trädgården. Har även haft magiska sommarkvällar som jag bland annat skrivit om här och här.

Inser att många av mina bilder från denna månaden är på mat haha, men har blivit mycket mysiga middagar ute exempelvis pasta på både Trattoria Montanari och L'Avventura, eller hemma hos mig/vänner (middagar på balkongen etc), älskar ju att äta ute men tycker det är minst lika mysigt att vara ett gäng kompisar och laga middag tillsammans och dricka vin. Under månadens gång har jag skrivit om min nya hudvårdsrutin, försökt vara lite kreativ med inläggen genom att skriva en rolig lista om 2015 vs 2020 och en text om min sommar. Men om ni känner mig så vet ni att jag absolut älskar hösten och jag känner mig så redo för den nya årstiden. Så jag tackar och bockar för denna magiska sommar, hoppas ni är lika taggade på en mysig höst som jag är!

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Gillar verkligen att få ta del av dina månadsreflektioner såhär, fint <3 Och hallå!! Hur kan man ha missat att du skaffat partner? MYS!! Grattis till er!
nouw.com/isabylund
sofiahaag
sofiahaag,
Ååh tack fina, vad glad jag blir!! Inser att jag hållt det rätt "privat" från bloggen haha, men blir inspirerad av dig att skriva mer texter som går lite djupare in på livet! <3
nouw.com/sofiahaag