C A N N E S

Jag kom fram till Cannes lagom till lunchtid och satte mig då på en uteservering och åt god pasta och drack cola! Sedan promenerade jag vid hamnen som var jättefin med alla båtar och färgglada hus bakom mig. Det kändes verkligen som sommar och det enda jag saknade var en glass för att det skulle kännas komplett!

Och självfallet fick det bli glass - två till och med! Köpte mjukglass med jordgubb och vaniljsmak och den var så god att jag efter en liten stund köpte en till (fast större hehe). Så jag satte mig med min glass på några klippor vid stranden och läste och solade. Hur härligt som helst, kändes som att jag aldrig ville lämna!!

Efter mina glassar och solandet på klipporna promenerade jag längst med stranden och sedan in mot själva stan. De hade en fin gågata med massa affärer som jag kikade i, köpte med Laduree macaroons som jag åt upp direkt och ja.. njöt av Cannes helt enkelt. Tyckte verkligen om att vara där och vill verkligen tillbaka (kanske redan till filmfestivalen hehe) och har redan pratat med mina föräldrar om att åka till södra Frankrike så jag kan visa de alla ställen jag själv upptäckt och njutit av. Verkligen så härlig resa, längtar redan tillbaka!!

  • Resor

Gillar

Kommentarer