Confessions

- Jag är helt sjukt morgontrött. Alltså på nivån att det oftast tar en timme för mig att förstå att jag lever och kunna öppna ögonen. Jag önskar verkligen att jag var en morgonpigg person som var redo för dagen typ redan innan alarmet ringer och går upp direkt. Men nej. Kan sova hur länge som helst och vill helst aldrig stiga upp.

- Jag har fått ett nytt intresse i år och det är Stockholms historia. Tycker det är så intressant att titta på gamla bilder på staden och se hur det såg ut förr, jämföra med hur det ser ut idag och se både skillnader men också likheter. Och sen när jag strosar runt i stan, tillexempel vid Odenplan eller Stureplan så tänker jag lite extra på byggnaderna, gatorna och arkitekturen och föreställer mig hur det såg ut för hundra år sen. Tänker lite att jag ser något som ingen annan ser hehe.

- Jag läser tyvärr ganska sällan, men när jag väl gör det är det nästan enbart böcker av Malcolm Gladwell, tycker han är så bra och skriver så intressant. Har hittills bara läst Outliers och David & Goliath men de är verkligen två tips.

- Tidigare i år var jag blond. Men nu i höstas gick jag tillbaka till min naturliga hårfärg brunt. Färgar mitt hår sedan i år hos Jennifer på Bangerhead och blir alltid hundra procent nöjd!!

- Jag tror nog största delen av min lön och CSN går till Espresso House och Starbucks. Haha helt sjukt egentligen men har verkligen blivit ett "beroende". Kan liksom inte gå en jobbdag eller skoldag utan att sitta med en chailatte eller typ vaniljlatte. Är ju inte så ekonomiskt...

- Om jag inte hade pluggat till webbkommunikatör som jag gör nu hade jag velat plugga psykologi. Inte för att bli just psykolog kanske men tycker ändå det är så intressant. Kanske fortfarande kommer ta lite kurser i psykologi just för att kombinera webbkommunikatör och psykologi på något sätt.

Gillar

Kommentarer