Decemberreflektion

Decemberreflektion

Hej på er! December har varit en fin och mysig månad, och väldigt lugn. Trots att det är sista månaden med föreläsningar och tentor i skolan har jag faktiskt känt mig väldigt lugn. Eller ja, utöver praktiksökningen för all energi och tankar går ju åt det men är så glad att det löste sig till det bästa med praktik!! Så det är ju en väldigt bra grej som hänt i månaden. Och så har jag ju faktiskt också varit veckans blogg under månaden vilket var så roligt och givande. Och fyllt år!! Nej men ni hör ju det har ju faktiskt varit en riktigt bra månad. Man glömmer ibland vad som har hänt när dagarna bara passerar. Jag inledde December med att posta en outfit och även passat på att lägga upp en blandning av AW20 outfits jag haft på mig. Är ju så mycket hemma så har mest gått runt i mjukiskläder under månaden haha.

Jag har haft mysigt adventsfirande och upptäckt saffranskladdkaka, och även lite julmys med tjejerna i klassen, så har ändå varit mycket fokus på julfirande, mys och julbak under denna månad. Väldigt härligt! Jag har fått idén om att göra om hemma för att trivas bättre med planlösningen och få mer av en social lägenhet så det är ett mål för nya året (och något att sätta igång med direkt). Jag fick en fråga om mitt år i Paris som jag svarade på, tipsat om fina produkter från Gina Tricot, delat med mig av recept på en favoriträtt och blivit bjuden på Stockholms bästa frukost - helt enkelt velat skriva roliga kreativa inlägg speciellt under min tid som veckans blogg. Jag har firat min födelsedag på Ellery Beach House tillsammans med Victor vilket blev så otroligt lyckat och är så glad att vi åkte dit. Vill komma tillbaka igen på sommaren! Hade även ett väldigt mysigt julfirande med familjen och varit hemma i Nacka i nästan en vecka. Nu när man verkligen radar upp en hel del händelser inser jag hur mycket roligt och mysigt jag gjort i December. Och nu är det bara ett par dagar kvar på detta år!! Hur sjukt är inte det, är ändå väldigt taggad och hoppfull inför nya året och hoppas på ett riktigt fint 2021 för alla!

Gillar

Kommentarer

ebbabrage
ebbabrage,

Håller med man glömmer lätt bort saker man gjort men låter ju verkligen som du haft en toppenmånad!! Kram ❤️

nouw.com/ebbabrage
celinelundqvists
celinelundqvists,

Låter ju som ett så bra December ju! Haha håller med, det är oftast i mina sammanfattnings-inlägg som jag inser hur mycket kul jag verkligen varit med om under månaden!

nouw.com/celinelundqvists