Don't threaten me with a good time

LÅTTIPS
But it's better if you do, Build god than we'll talk & I write sins not tragedies från albumet A fever you can't sweat out (2005).
She's a handsome woman, Nine in the afternoon & That green gentleman från albumet Pretty. Odd. (2008).
Hurricane, Trade Mistakes & The ballad of Mona Lisa från albumet Vices & Virtues (2011).
This is gospel, Miss Jackson & Nicotine från albumet Too weird to live, too rare to die (2013)
Crazy=Genius, Victorious & House of memories från albumet Death of a bachelor (2016)

Två månader har jag varit i Paris nu. Två månader tog det innan jag fick ett litet "breakdown", eller vad ska man kalla det!? Hela förra veckan kändes väldigt seg och jag var så himla nere och kände mig framförallt så extremt ensam! Rörde mig knappt från lägenheten och hade jag inte haft en biljett till Panic at the disco på lördagskvällen så hade jag troligtvis inte tagit mig upp ur sängen den dagen. Jag skriver detta för att vara så ärlig som möjligt - jag älskar att bo i Paris men ibland har man sina svackor och det är ändå viktigt att ta upp eftersom sociala medier handlar så mycket om att visa upp en perfekt yta och ett perfekt liv. Med det sagt skulle jag alltså på konsert på kvällen och hade absolut inga förväntningar men så liksom slog det mig typ tio minuter innan det började att Yeezus Christ, jag ska se Panic!?!?


Och WOW vad bra det var!! Hade för det första en sjukt bra plats (och speciellt för att ha köpt biljetten dagen innan) så det var ganska nära scenen. Bandet kom in till introt från Pump it av The black eyed peas och det var såå bra stämning i publiken och jag kom på mig själv med att le stort flera gånger, så fort man inte sjöng med vill säga. Så himla roligt att känna igen varenda låt och tycker verkligen alla är så himla bra, dessutom spelade de Time to Dance vilket är den första låten jag hörde med de för tio år sedan! Helt sjukt, har verkligen växt upp med detta band. Det var verkligen helt perfekt alltihop och var verkligen i eufori. Detta kommer jag leva på länge!!

Helt skakig och lycklig efteråt ösregnade det såklart men det gjorde ingenting. Hade egentligen inga planer på att gå ut men kunde bara inte åka hem direkt efter så mötte upp Viktor och hans kompis som hade ätit på Yeeels. Var egentligen inte speciellt fixad för utgång och kom med stor t-shirt från HM's herravdelning och hade fixat håret lite snabbt med hjälp av snapchatkameran på McDonalds i väntan på mina nuggets som var det första jag åt på mer än ett dygn. Haha gud, kaos. Men hade hur som helst en otroligt rolig kväll, levde liksom på lyckan efter konserten blandat med drinkar, roligt sällskap och Paris nattliv.

Gillar

Kommentarer