DUBAI & ABU DHABI

Första dagen, lyckan över att äntligen få se sol, strand och palmer. // Promenerade omkring på en privata beachen och fotade lite.
Kikar lite på världens enda sjustjärniga hotell (det som ser ut som ett segel) // Vi åkte en båttur runt ett fantastiskt område där man kunde bo. Det var nog Dubai's motsvarighet till Venedig med mysiga kanaler, så glad att vi hittade dit. // Dubai Marina, även det ett mycket fint område. // Konst gjort av sand som såldes i en Souk där vi var. Det var alltså en "inomhusmarknad" med många fina och (just här) exklusiva föremål till försäljning.
Saknar att kunna gå runt på stranden och att använda mina favvosolglasögon från Prada. De köpte jag i Rom och premiäranvände i Abu Dhabi. // Överdriver inte ens lite genom att skriva att jag åt för ett helt ÅR när jag var borta. Skulle inte förvåna mig om donuten och pizzan var från samma timme... Läs nu inte detta som ett "jag ångrar att jag åt så mycket" utan snarare ett "vad gör man annars när man är utomlands". Lycklig över allt gott man fick uppleva!
Sippade Piña Colada vid poolkanten // Fikade på Ladurée i Dubai Mall, helt underbart med andra ord och låtsades att jag var Audrey Hepburn vid Tiffany & Co i samma köpcentrum (aka världens största). // Om det är något Dubai och Abu Dhabi har dåligt med så är det blombutiker, detta var den enda jag hittade. Alltid värt att fota rosor!

  • Resor

Gillar

Kommentarer