En Bättre Måndag

Såklart stängs internet ner precis när jag skrivit klart inlägget. Men men, if at first you don't succeed, try, try again!
Har haft en superbra långhelg med studentmotagningar, fester, middagar och jobb, men bara för att helgen är över behöver inte det betyda något trist. Vardagslyx är lite ett ord jag lever efter så att säga. Har verkligen haft en perfekt dag idag! Träffade Agnes inne i stan och det var så sjukt varmt och soligt (underbart med anda ord, äntligen kom värmen tillbaka). Vi började med att köpa lite jordgubbar och hallon, sedan gick vi till NK och gjorde vår egna Magnum glass. Vi har tänkt göra det ett tag och nu blev det äntligen av, var verkligen såå gott. Tog kokos/vitchoklad/silverkristaller som topping. Så vi tog våra glassar och bär och satte oss i Kungsan och solade. Jättehärligt verkligen.
När det blev alldeles för varmt att sitta i solen utan en sjö nära till hands att doppa sig i tog vi oss in mot Östermalm och shoppade lite. Fick med mig hem ett iphoneskal och en röd jacka från Zara. Min tredje röda i samlingen. Jackor är inte alls någonting jag behöver men kunde verkligen inte motstå. Det var en mellanlång kappa som var såå JKO och jag blev direkt helt kär. Sen satte vi oss på Wiener Caféer och beställde in scones. Asså såå gott och verkligen perfekt avslut på vår dag. Var hur mysigt som helst. Kändes så himla franskt och det gjorde mig alldeles lycklig! På kvällen träffade jag även Olivia för en promenad och nu tänkte jag titta lite på Made in Chelsea. Pussss.

Gillar

Kommentarer