En dag i Como

Vi sprang till 09:40 tåget på torsdagen och hann tack vare att alla tåg vi stött på i Italien var försenade. Vid stationen hittade vi ett tåg som skulle ta oss direkt till Como istället för att byta i Monza så vi hoppade på och en timme senare var vi framme på världens vackraste plats; Como!

Jag hade varit där en gång tidigare förra året, för Karin var det tredje gången och för Anna första. Vi strosade ner mot torget och köpte med oss takeaway frukost i form av mackor/croissant och cappuccino (kaffe i Italien är ju verkligen så gott). Jag känner mig så otroligt lycklig i Como (och Italien överlag kanske ska tilläggas), liksom helt lugn i själen och känner att det inte finns något annat ställe i världen jag vill vara på än där. Bestämt mig för att jag måste åka till Como en gång om året och helst av allt äga ett sommarhus där i framtiden.

Efter vi köpt frukost började vår en timmes långa promenad till vårt tilltänkta mål; Villa D’Este. Man går längst med Como sjön nästan hela vägen och det är så vackert!! Vill verkligen tipsa om att åka till Como om man har en dag över i Milano, det går ändå snabbt att åka med tåg och är så värt det! Mer om vår destination i nästa inlägg <3 #bestofnouw

  • Resor

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Wow så fint!! Måste åka dit någon gång snart!!
nouw.com/amandalarssons
sofiahaag
sofiahaag,
Åh det måste du!! Tror även verkligen du hade gillat Villa D’Este 😍
nouw.com/sofiahaag
isabylund
isabylund,
Sjukt vackert!! Vill resa nånstans NU !!
nouw.com/isabylund
sofiahaag
sofiahaag,
Det var helt fantastiskt, man älskar ju att resa!! <3
nouw.com/sofiahaag