En lördag i Amsterdam

På lördagen strosade vi i västra delen av Amsterdam för att komma till vårt tilltänkta brunchställe; Corner Bakery! Jag har varit där tidigare för ett par år sedan och det är verkligen ett så mysigt och fotovänligt ställe med allt möjligt sött i brunchväg!

Efter brunchen promenerade vi till en stor park som låg i närheten, Vondelpark. Kändes typ som ett litet Hyde park och det hade blivit så mycket grönare i Amsterdam. Fåglarna kvittrade, solen sken och det var massa folk ute som utövade olika former av aktiviteter; de joggade, yogade, spelade brännboll. Var så rofyllt att strosa omkring i parken.

Sedan var vi ganska nära museumområdet som var så mysigt! Där har jag också varit tidigare, då var jag och såg Van Gogh och nu bestämde vi oss för att gå till Moco som är ett modernt museum och det kan jag verkligen rekommendera. Brukar sällan se modern konst så det var kul, mycket av Banksy vilket var roligt att se. Det var dessutom ingen kö vilket jag hört att det kan vara på tillexempel Riksmuseet eller Anne Frank museet.

  • Resor

Gillar

Kommentarer