Fantastiska Höst

Hade en magisk lördag! Var ledig och det var fint höstväder så det var bra förutsättningar. Började dagen på chokladmässan med mamma i Älvsjö, var ganska spontant att vi åkte dit men vill göra mer saker i höst som man kanske vanligtvis inte hade gjort. Så när mamma frågade kändes det jättemysigt att följa med. Tog inga bilder men blev en hel del provsmakning av choklad, åt goda praliner, köpte lite presenter etc. Så var jättetrevligt!!

Sedan mötte jag upp Agnes i Vasaparken och det var såå vackert där med alla löven och träden! Blev så lycklig verkligen. Vi tog fina bilder på varandra och på omgivningen (outfitbilder coming up). Har verkligen velat ta lite höstbilder så blev glad att det var fint väder och att jag äntligen tog med mig kameran!

Strosade vidare till Lillebrors bageri Rörstrandsgatan och det doftade gott av nygräddade bullar och bröd på hela gatan. Det är ett väldigt litet bageri men var fullt med människor hela tiden och vi köpte kardemummabullar och kaffe och satte oss vid de små marmorborden utanför! Så mysigt, och väldigt gott!! Faktiskt första gången jag drack bryggkaffe och tyckte om det haha!

Vi fortsatte strosa runt i Vasastan på de mysiga gatorna och drömde oss bort till en värld där vi är ekonomiskt oberoende och har råd med någon av de underbara lägenheterna i Birkastan eller Karlbergsvägen tillexempel... hade varit en dröm! Vi fortsatte mot Karlbergs Slott och promenerade där. Mådde verkligen så bra igår, enda in i själen typ. Kände mig så glad och harmonisk, inte mått så bra på länge!! Var så roligt att ta med kameran och få till massa fina bilder, så det ska jag fortsätta mycket med i höst när jag är ledig! På kvällen blev det middag och drinkar med Elin på några favoriter på Regeringsgatan; Asian Post Office och Surfers!

Hoppas ni också hade en härlig helg <3
#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Åh det där kallar jag en perfekt dag! Måååste prova bullarna på Lillebrors också <3
nouw.com/isabylund
tinafalkestad
tinafalkestad,
Låter som en helt fantastisk dag! Och jättefina bilder!! 😍
nouw.com/tinafalkestad
sofiahaag
sofiahaag,
Tack så jättemycket <3
nouw.com/sofiahaag
Anita,
Jättefint 😃
siliiins.blogg.se/
megkaup
megkaup,
vilken härlig dag och underbara höstbilder! ✨
nouw.com/megkaup