Februari Update

Januari och Februari har inte varit mina bästa bloggmånader men mars!! Jag känner att i mars blir det bättre, ljusare varmare dagar, mer inspiration, mer bilder etc. Vill bli bättre på att skriva lite mer om mina dagar så tänker att jag gör en liten Februari update!

Februari har ju inneburit att jag börjat min praktik på FORNI och jag trivs så bra!! Har försökt få praktik där så länge så är riktigt glad att jag äntligen kom dit! Har varit en hel del fokus på artiklar, instagram, inspelningar, sociala medier, foto och sånt jag tycker är kul!

Jag och Victor firade alla hjärtans dag med lite drinkar och bubbel på fina fina Bank Hotel och gick sedan över till Restaurang BAR för middag. Var så längesen jag var där, men fortfarande lika bra!! Vi tog in lite rökta räkor och havskräftor till förrätt, smakade som svensk sommar! <3

Jag och Anna var på Garba vilket jag skrev om lite i förra inlägget, och vi hade även Paris-kväll med baguette, chark och franskt vin! Har även haft bokklubb, middag med Karin, lagat Vodkapasta med Sofie och Matilda och beställt takeaway med Agnes. Så lite såna hemmamiddagar har det ändå blivit!

Victor fyllde år i slutet av månaden, då det var på en tisdag körde vi middag hemma och lagade lite extra gott plus drack bubbel. På fredagen fortsatte vi firandet med middag på Restaurang Tegelbacken som var första gången för oss båda! Det är Marcus Aujalays restaurang och det var verkligen så gott. Men smakar det så kostar det hehe! Men ett bra ställe att gå till när man vill fira! Man beställde in flera rätter och min favorit var tryffeltortellini, magiskt god!!

Så taggad på det finare vädret och att det är mars imorgon!! Taggad på att ta fler bilder, vara ute i solen, gå promenader och börja känna lite mer livsglädje igen haha!

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Jag håller med dig, det blir roligare/lättare att uppdatera när det blir ljusare och härligare tider! Ser fram emot att följa dig!❤️
nouw.com/hannakarlzzon
sofiahaag
sofiahaag,

Ååh vad glad jag blir! <3

nouw.com/sofiahaag
malinelf
malinelf,

Visst har det varit svårt att uppdatera denna månaden. Motivationen blir så mycket bättre nu när våren kommer. Ser fram emot att du uppdaterar 😃

nouw.com/malinelf
sofiahaag
sofiahaag,

Jaaa nu kommer det definitivt dli bättre! Så roligt att höra🥰

nouw.com/sofiahaag
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så roligt med praktik hos forni😍Skönare med ljusare tider, dagarna känns längre då också🥰

nouw.com/louiseedling
sofilagerback
sofilagerback,

Vad roligt med praktiken! Håller med dig så härligt med mer varmare väder och sol! Så härligt 🥰

nouw.com/sofilagerback
oliviamalm
oliviamalm ,

Så fina bilder! 😊

nouw.com/oliviamalm
sofiahaag
sofiahaag,