Februarireflektion

Februarireflektion

Andra månaden av 2020 har passerat och Februari har varit en månad jag för första gången verkligen sett fram emot då det i mitt fall betydde praktik!! Jag har praktik på Hubso som social media coordinator och trivs verkligen så bra, känns så tråkigt att det är slut om en vecka nu när man kommit in i både gänget och jobbet! Jag har fått sköta hand om sociala medier, skriva content planer, skapa storyboards till kampanjer, vara med på photoshoots och det har varit mycket instagram, contentskapande, kreativt tänkande och fredagsfikor! Det har dock varit mycket jobb då jag fortfarande har Club Monaco varannan helg och har nu börjat känna av att jag bara varit ledig tre dagar i Februari!? Trots att jag trivs så bra på praktiken och har haft en väldigt rolig februari har jag känt mig ganska oinspirerad. 0% inspiration gällande mat, stil osv och känner att mina rutiner inte alls varit lika bra som föregående månad då jag verkligen jobbade på att somna tidigt, laga middagar, läsa mer, träna mer etc. Har känt att självförtroendet inte varit på topp i Februari, men antar att det lätt kan bli så när man är helt ny, eller rättaresagt praktikant, på ett jobb men aldrig haft förr. Det är lite läskigt ändå att vara helt ny och inte riktigt känna att man kan allt - men så lärorikt!!

I Februari har jag varit ute en hel del på olika klubbar/barer och haft roliga kvällar, haft middagar med vänner både ute och hemma, skrivit om inredningsinspiration och vårkläder, haft baby shower en morgon på jobbet, haft en kulturell dag och gått på museum, haft lugna hemmakvällar, firat Valentine's Day med Anna och hennes tjejkompisar från skolan, lärt känna nya människor, bokat en resa och för första gången i mitt liv jobbat på kontor! Så ni hör ju har varit en väldigt rolig, social och lärorik månad!!

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Gillar dina reflektioner såhär! Känner igen mig i att varit så jävla oinspirerad senaste månaden, allt har typ känts tråkigt?! Tycker dock du verkar superduktig att göra saker och *ta vara på dagarna* vilket är sjukt inspirerande!!
nouw.com/isabylund
sofiahaag
sofiahaag,
Åh tack, vad glad jag blir!! Känns som det kan vara kul att läsa när året är slut och man har allt samlat! <3
nouw.com/sofiahaag