Finbesök i Paris

Åh, igårkväll kom Agnes äntligen hit till Paris!! Så kul, vi tog direkt en promenad här i Marais för att leta efter restaurang och hamnade på Cafe Charlot och åt gott. Imorse kom vi upp ganska tidigt (av att det knackade på dörren haha båda stelnade till) och fixade oss innan vi begav oss till Marcel och åt våfflor till Brunch. Så gott, det var verkligen en dröm. Har längtat så mycket efter de våfflorna!
Sedan var vi inne en sväng på Le Bon Marché, en galleria som ligger precis intill Marcel där vi åt brunch. Mycket dyrt men att kika är ju gratis hehe, hittade dock världens finaste iphoneskal, både jag och Agnes vart så sugna på att köpa varsitt men kanske går tillbaka när jag tänkt tillräckligt (så dålig på spontanköp). Väldigt fina märken och skoavdelningen är drömmig!
Promenerade längst med vackra franska hus i Saint Germain och över floden till Louvren / Palais Royal (men de bilderna kommer i nästa inlägg), köpte varsin varm choklad från Café Kitsuné och satt i solen, underbart. På morgonen kändes det väldigt kyligt och likaså nu på kvällen men mitt på dagen var det återigen soligt och varmt. Antar dock att hösten borde komma till Paris snart också.

Gillar

Kommentarer