(Food) Lately

♥ På nationaldagen skulle jag jobbat ett tidigt morgonpass men fick faktiskt vara ledig (!!) så jag och mamma hade en mysig dag i stan och åt lunch på Åhlenstaket på Paolo Robertos restaurang Pane Fresco. De har en himla god oxfilépasta som jag åt för andra gången!

♥ Har gjort en hel del amerikanska pannkakor, gången på bilden med tillhörande sirap, hallon, grädde och apelsinjuice till ett avsnitt av Gossip Girl som jag börjat kolla på igen (kan aldrig få nog, typ tredje/fjärde gången jag kollar om den serien).

♥ Träffade Hanna i Torsdags vilket var jättemysigt! Hon var i Stockholm över dagen för studentmottagningar så vi passade på att fika på Wienercaféet, skvallrade om Paris och planerade för hösten när jag ska tillbaka dit. Då blev jag verkligen ännu mer taggad på att åka!!

♥ En dag då jag och Agnes sågs i stan och vi köpte med oss takeaway lunch från Vapiano och satte oss i Humlegården, det är ett måste på sommaren. Så mysigt, jag åt en carbonara! Sen promenerade vi runt och hann även köpa med oss glass och kika i affärer.

♥ I Måndags träffade jag Sofie och Hannes i stan efter ett skönt jobbpass på morgonen. Vi handlade lite, köpte årets första mjukglass och satte oss vid Kungsträdgården där det var fint med fontänen. Efteråt blev det middag på Vapiano innan vi gick på bio och såg The Dressmaker med Kate Winslet och Liam Hemsworth.

Gillar

Kommentarer