Four Reasons To FALL In Love

- Känner man mig vet man om att jag älskar hösten. Men det är en årstid som även många inte alls ser fram emot. Tänkte därför göra en lista med mina favoriter när det gäller denna årstid! Hösten är för mig en tid för nystart och förändringar. Man kommer tillbaka till en slags vardag med rutiner och det finns tid för en nystart efter sommaren och man kan bestämma precis allt vad man vill förändra och förbättra. Se inte vardag som något tråkigt med samma dag ut och in, se det istället som en möjlighet att alltid unna sig själv vardagslyx och göra roliga, mysiga saker som fyller dagarna.
- Jag älskar hur miljön förändras helt för varje årstid och jag blir verkligen lycklig när jag börjar se de första höstlöven haha. Att utomhus kunna gå på höstpromenader i den lite kyliga luften eller inomhus sitta med tända ljus, öppen spis, en spännande tvserie eller att sitta på café med vänner när det regnar ute och dricka varm choklad eller pumpkin spice latte. Så himla mysigt!
- Kläderna får man inte glömma. Att kunna gå runt i höga stövlar, kappor, mysiga halsdukar, knästrumpor, pälsjackor, stickade tröjor, uggs och färger så som svart och vitt, vinrött, brunt, beige... behöver nog inte säga så mycket mer än att jag älskar det (ja till och med mer än sommarkläder tror jag).
- Sist men absolut inte minst; Halloween! Min absolut favorithögtid. Jag älskar allt som är lite mörkt och mystiskt så denna högtid passar mig perfekt. Det bästa är ju att gå på en riktigt bra halloweenfest vilket jag gjorde ett par gånger förra hösten. Jag brukar dock inte klä ut mig särskilt mycket utan sminka mig mörkare och kanske ha en mask för ögonen. Men tycker det är så extremt härligt med Halloween och när det börjar bli dags för stan att pyntas med spöken och pumpor.

Gillar

Kommentarer