Frågor om sommaren

Här har det ekat tomt i ett litet tag, men har haft en hel del för mig efter jobb och på helger att jag helt enkelt missat, eller inte prioriterat kanske? Hur som helst har 1,5 vecka av Juni passerat och sommaren är här på riktigt. Därför tänkte jag passa på att starta igång en lista med frågor om sommaren som jag hittade hos Elsa Billgren - kul, vi kör! #bestofnouw

Vad ska du göra i sommar?
Jag kommer jobba en hel del i sommar, i och med att jag fick jobbet precis innan sommaren, men fick ta lite semester så kommer ändå vara ledig ett par veckor. Vill göra mycket roliga utflykter, åka till Victors landställe, ha långa ljusa kvällar som aldrig tar slut i Stockholm med picknick och uteserveringshäng, åka till folks landställen och mycket sånt mys.

Ska du åka någonstans?
Jag och Victor har bokat Smögen / Västkusten några dagar. Sedan har vi tillsammans med ett gäng vänner bokat en stuga i Dalarna till midsommar och så ska vi eventuellt hälsa på Nicole och Alfred i Dalarna. Ska bli supermysig alltihopa!

Hur länge ska du vara ledig?
Har två veckor ledigt!!

Vad tror du egentligen att du kommer göra?
Jag brukar vara väldigt bra att faktiskt göra det jag planerar in. Skriver alltid en sommarlista på roliga grejer man vill hitta på i Stockholm under sommaren och det mesta brukar bli av!

Vad ser du mest fram emot?
Sommarkvällar, äventyr runt om i Sverige, härliga middagar, picknick i parker, värmen, att ha på sig fina svala kläder.

Vad kan gå fel?
Typ att vaccinationen helt stannar av eller att det blir någon ny mutation..

Vem kommer du vara mest med?
Victor, mina vänner och familjen.

Vad kommer du lägga mest pengar på?
Troligtvis kanske typ resor och hotell i Sverige? Annars härliga middagar ute.. och drinkar!

Vad kommer du köpa inför sommaren?
Jag har nu köpt ett par sommartoppar, linnebyxor, en vit klänning och en kort silkeskjol. Ett par nya klackar även som invigdes nu i sommar, så det har jag köpt inför sommaren. Men skulle även gärna vilja ha en till blommig sommarklänning i garderoben.

Kommer du bli brun?
Garanterat, haha jag har väldigt bra pigment och blir brun snabbt!

Vad vill du säga till ditt sommar-jag?
Att inte stressa tror jag, och inte känna FOMO. Ja jag kommer jobba större delen av sommaren, ja det kommer säkert vara soligt. Men att inte känna stress över att det ska hända saker hela tiden, att man missar något om man jobbar eller bli ledsen över om det regnar när jag är ledig. Sånt är okej, det blir en bra sommar ändå!

Vad kommer du äta?
Mycket grillat hoppas jag. Mycket färskpotatis, sparris, jordgubbar, rökta räkor, skaldjur och allt sånt som känns som svensk sommar!! Men en och en annan pasta går självklart också ner.

Vad kommer du dricka?
Aperol Spritz, bubbel och rosé. Iskall cola, mycket islatte med vanilj, bryggkaffe på något litet fik, och kanske typ rabarbersaft?

Vad kommer göra den här sommaren extra bra?
Att man har så mycket hopp ändå? Känner man inte det nu? Att det liksom håller på att gå över, att det håller på att bli bättre, att man kommer kunna bli friare och träffa fler?

Vad kommer du ha på dig?
Tänker mig långa plisserade kjolar, somriga blusar, vita linnebyxor, jeanskjol, och fina klänningar. Vill ha mer klänning och klackar till vardags nu under sommaren. Under svalare dagar blir det kanske ljusblåa jeans någon gång eller två.

Hur kommer du minnas din sommar sen i september?
Jag vill minnas den som äventyrlig och spontan. Att man hittade på mycket grejer, åkte runt i Sverige, var spontan med vänner och kände att saker är möjliga att göra. Känna att man inte sköt upp planer utan såg till att göra precis det man ville.

  • Ask Me

Gillar

Kommentarer

sofilagerback
sofilagerback,

Åh så kul inlägg, älskar såna här inlägg! 🥰

nouw.com/sofilagerback
KateOgembo
KateOgembo,

vilket mysigt inlägg🥰

nouw.com/kateogembo
feliciatingberg
feliciatingberg,

Västkusten är ju bara så fint! Jag ska också dit 😍 Ser också fram emot allt grillat man ska äta ☺️

nouw.com/feliciatingberg