Fredag och vårkänslor

Det var en lång men så mysig och bra fredag med mycket vårkänslor! Fredagen började kl 05:45 när klockan ringde, så tidigt är jag inte van vid att gå upp men vi skulle ha frukostmöte på jobbet och även en överrasknings babyshower för vår Emilie som snart går på mammaledighet! Så vi alla möttes på jobbet strax efter sju för att förbereda och tjejerna hade fixat så fint med ballong, minicupcakes, present osv. Och det blev verkligen en överraskning när Emilie kom och var en så mysig morgon. Fick energi för resten av dagen!

Vid halv tio var det dags att bege mig till nästa jobb nämligen praktiken. Vi har precis flyttat kontor så i fredags var första dagen på nya adressen och jag promenerade upp mot Sturegatan med bra musik i lurarna och blå himmel! Dagen bestod av plåtning i ett hotellrum på Nobis och det var så härligt att få se solen som sken in i rummet och känna solen i ansiktet! Riktigt mycket vårkänslor!!

På kvällen mötte jag upp Karin och Anna för middag och drinkar hos Karin som i veckan flyttar utomlands på praktik!! Men var en riktigt mysig kväll och så viktigt att hinna ses en sista gång på ett tag. När jag kom hem vid halv två tiden kände jag mig så fruktansvärt trött efter att ha hållt igång i typ tjugoen timmar haha. Nu längtar jag så otroligt mycket tills det blir vår på riktigt!!

Gillar

Kommentarer