GOTLAND del 2

Hej på er! Nu sitter jag hemma i Stockholm men har lite bilder kvar att visa er från min Gotlandssemester! Vår tredje dag hade vi loppisdag och åkte runt lite mer åt södra Gotland och gick på alla loppisar vi fick syn på. För mig blev det inget köp, jag är kanske inte lika loppisfrälst, men tjejerna fyndade lampor, porslin och en stol haha. Sedan vart vi så hungriga mot eftermiddagen så vi åkte in till Visby för en tidig middag på Krönet. Detta var enda gången vi var innanför muren i Visby och blev helt förälskad i denna lilla gata, så mysig med alla rosor! På kvällen började det ösregna så det blev inte så mycket mer av Visby, istället åkte vi hem och tittade på film!

Fjärde dagen åkte vi till Furillen, ett ställe jag bara hört om och velat besöka. Vi var nästan ensamma på stranden och vi hade med oss en picknick lunch som vi åt och jag sprang iväg för att fota! Det är verkligen ett så coolt landskap och många modefotografier har tagits här! Här hängde vi hela dagen, efter några loppisbesök, och det var jättehärligt! Fantastiskt att få höra ljudet av havet. På kvällen var vi hemma i huset och grillade, bakade tårta, drack bubbel och spelade spel!

En liten promenad med Matildas hund Texas ♥
Vår sista dag på Gotland spenderade vi på Tofta och Surflogiet. Vi åt lunch på stranden och solade hela dagen, skönt att vi fick en dag på stranden också men är så nöjd med att vi åkt runt mycket på ön (och inte bara solat/badat). Vi har verkligen fått se mycket och Matilda har varit en grym host och kört runt oss på Gotland för att visa oss alla ställen. Det var verkligen en härlig semester, man kände sig så ledig i några dagar. Helt perfekt vecka på Gotland! #bestofnouw

  • Resor

Gillar

Kommentarer

sincerelyida
sincerelyida,
Vad mysigt! Aldrig varit på Gotland, men skulle hemskt gärna vilja åka dit nån gång 😊
nouw.com/sincerelyida
hilmak
hilmak,
Men så fint!! Vill så gärna besöka Gotland igen! ❤️
nouw.com/hilmak