Hanna's Birthdayweekend

Fullt upp hela helgen men det har varit så kul! I går, söndags, fyllde Hanna 20 år men vi började fira henne redan på lördagen. Hennes kompisar hade kommit från Sverige och Finland så vi var ett gäng på runt femton personer och vi började med att dricka vin hemma hos Hanna och Frida. Sen åkte vi till Victoria 1836, Restaurangen ovanför klubben L'Arc där vi hade bord. Först var det såklart problem då de inte kunde hitta bokningen och man blev ju något stressad för vart skulle vi hitta ett bord för femton personer klockan halv elva? Hur som helst löste sig allting tillslut och jag åt hummerpasta och tittade man ut genom fönstret kunde man se triumfbågen. Dinner with a view alltså. Efteråt gick vi ner till L'Arc och dansade hela kvällen.
När jag vaknade dagen efter, på söndagen, mådde jag så dåligt haha, brukar extremt sällan hände att jag blir bakis men nu var det ett av de rare moments. Vi hade dock brunch vid klockan tolv så jag tog mig upp och promenerade till Rachel's där jag mötte tjejerna. Det var ett ställe jag aldrig varit på men så bra och mysigt! Nästan alla beställde "brunch platter" där i stort sett allt man kan tänka sig fanns med men för min del blev det blåbärspannkakor och apelsinjuice, så himla fint och gott!
Efteråt tog jag mig hemåt och vilade ett par timmar, mycket välbehövligt var verkligen helt slut, innan jag mötte upp Hanna och Frida igen. Vi åkte till Yeeels där det tidigare hade varit brunch. Det var dock jättelite folk då alla hade gått men vi tänkte "vad är väl en födelsedag utan Yeeels" och vi fick varsin shot och "detoxdrink" (hur kan en detoxdrink innehålla alkohol though!?) så det var värt. Gick sedan till Miss KÔ som är en asiatisk restaurang med världens godaste drink; en passionsfruktsmartini med tillhörande champagneshot. Eftersom jag inte äter sushi, än, blev det laxteriyaki för mig. Himla bra avslut på en riktigt bra vecka och på Hanna's födelsedagshelg.

Gillar

Kommentarer