Hemma från Paris & Två Månader

Yeess äntligen är alla nationella prov för nian, avklarade! Känns jätteskönt, äntligen över haha. Slutade dessutom två timmar tidigare än vad jag trodde vi skulle göra, så jag skyndade mig och drog ut på en joggingrunda direkt, vilket var jätteskönt. Det var ca en vecka sedan jag joggade senast, men jag tyckte det gick bra ändå.
Förresten, jag är ju hemma från en långweekend i Paris. Kom hem runt midnatt och det känns jättemärkligt att jag var i Paris igår men Stockholm idag, haha. Men jag vande mig väldigt snabbt, det är ju inte direkt någon större tidsskilnad. Har i alla fall haft det jätte bra, men ska skriva om det lite mer i nästa inlägg.
Och förresten igen, idag har jag bloggat i två månader, yey. Nä, men helt ärligt är det som sagt extremt ovanligt att jag bloggar längre än typ tre dagar. Haha, vet inte varför men jag har bara tröttnat så snabbt de senaste året. Men nu kanske äntligen hittat rätt. Har faktiskt längtat lite efter att blogga. Om ett tag ska jag packa upp allting och redigera och fixa med bilderna jag tog så de senare kommer upp i bloggen.
Talk soon!

Gillar

Kommentarer