Hemnet inspiration

Kikar lite på Hemmet, trots att det inte ens är relevant då jag inte är i närheten av en flytt just nu. Men det är alltid roligt att kolla och få inspiration till lägenhet och inredning! Här är några favoriter just nu.

David Bagares gata - Så mysig balkong och himla gullig lägenhet på perfekt läge mitt i stan! Hade jag haft en större balkong hade jag verkligen velat ha såna möbler.

Karlavägen - Alltså älskar den där lite ljust mintgröna färgen till väggarna!! Vill verkligen måla en framtida lägenhet i den färgen, typ sovrum eller som ovan vardagsrum. Och så gulligt kök med rutigt golv!

Fatburstrappan - Denna lägenhet på tjugoförsta våningen i södra tornet vid medborgarplatsen med en otrolig utsikt över hela Stockholm!! Wow. Tyckte denna lägenhet och planlösning var så gullig, och badrummet kändes lite lyxigt med inbyggd ångbastu. Ville anordna en fest i takvåningen i södra tornet men fick höra att man bara får tillgång till den om man bor i byggnaden så skulle ju väldigt gärna vilja flytta in!

Kristinebergs Strand - Otroligt gullig balkong med utsikt över vatten. Har själv inte så mycket växter hemma men tyckte det var så fint att ha mycket grönt i hemmet, kändes lite levande! Väldigt fin lägenhet.

Gillar

Kommentarer