HÖSTLISTA

Jag absolut älskar hösten och blir så lycklig av dessa bilder så känns självklart att göra en höstlista! Gjorde även ett fint höstinlägg förra året som ni kan kolla in HÄR!

Beskriv din höst i tre ord:
Mysig, fransk, händelserik.

Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Jag tror nog jag tycker det bästa är själva känslan av höst. Jag kan inte beskriva men det är en känsla jag har inombords och får varje år när det börjar bli höst som gör mig så himla glad och lugn. För några år sen tyckte jag inte alls om hösten men efter att jag och Agnes firade Halloween i London för... fyra år sen (?) ändrade jag åsikt helt. Jag älskar den krispiga luften, höstkläder, varma drycker, löven som ändrar färg och min favorithögtid måste nog vara halloween. Hmm.. Sämsta med hösten skulle jag nog säga är regn. Jag tycker inte om när det regnar, det kan visserligen vara väldigt mysigt när man sitter inomhus men inte när man är på väg någonstans t.ex skola eller fest.

Hur höstmyser du?
På café med vänner och en kopp varm choklad. Eller hemma i sängen med tända ljus, sköna kläder, en varm dryck och en mysig serie att följa. Det får även gärna regna utanför så man vet att man verkligen inte har något ute att göra.

Hur ser din höstoutfit ut?
Jag är inte den som klär mig så mycket varmare bara för att det blir kallare ute, jag går alltså i klänningar/kjolar året om haha. Strumpbyxor och en svart kjol med höga stövlar eller UGGs, skinnjacka eller kappa, en mysig halsduk och hatt.

Vad har du på TO-DO listan just nu?
Fixa massa franska grejer som tillexempel franskt mobilnummer och bankkort, har fortfarande inte tagit tag i det och varit här i en månad. Hade även tänkt köpa konsertbiljetter till Panic! som kommer till Paris om en månad, söka lite caféjobb etc. Massa grejer att lägga pengar på blir lite stressad haha..
Bästa musiken för regniga dagar?
Jazz!! Jag älskar spotify's spellista "Jazz for Autumn" där har de massa fina låtar att lyssna på under en höstpromenad eller när man sitter inne och regnet smattrar mot rutan.

Vilka serier rekommenderar du att följa?
Tycker Vampire Diaries känns som en väldigt höstig serie, känns som att det är Oktober året om i den serien haha. Annars självklart Friends, Gossip Girl och SATC som alla säkert sett flera gånger om. Hittade för ett tag sedan en serie som jag såg klart direkt; Don't trust the bitch in apartment 23. Lite weird men så underhållande och älskar huvudkaraktären.

Vad är den höstigaste maträtten?
Hmm.. ingen aning. Är inte jättebra på att laga mat dessvärre, önskar dock att jag var. Kanske grytor och soppor och sånt men det är inget jag lagar själv i mitt lilla kök direkt. Funghipasta eller risotto kanske, det älskar jag!

Har du någon inplanerad resa för närmsta framtiden?
Nu bor jag ju i Paris så nej ingen specifik resa. Förutom New York kanske men det skulle vara mer mot våren. Jag och Agnes pratade även lite om att åka till Prag eller London snart men vet inte när det skulle vara. Paris räcker dock gott och väl just nu! Trots att det är vardag blir det ju som en resa i sig!

Hur förbereder du dig inför vintern?
Inte på något speciellt sätt egentligen. Jag försöker ta en säsong i taget så att man inte hela tiden längtar till något annat - och när det väl kommer saknar man det som var. Jag tycker om December med julstämning och min födelsedag osv så det ska ju bara bli mysigt och det ska bli spännande att se hur vintern ser ut här i Paris!

Gillar

Kommentarer