Inredningsinspiration

Hej på er! Sedan nya året startade har jag tänkt lite extra på inredning. Ibland hamnar jag in i perioder där jag verkligen vill fixa hemma och jag måste verkligen ta vara på dessa perioder för det är inte alldeles för ofta de kommer. Mest är jag nöjd som jag har det, även om jag vet att det är mycket jag skulle kunna skaffa och nu är jag i en sån period där jag är redo att ta tag i det. Skulle vilja göra min lägenhet lite mer mysig och här är lite saker jag tänk på:

#bestofnouw

♥ Ombonat på balkongen. Jag har en väldigt liten balkong men man får i alla fall plats med ett litet bord och två stolar vilket jag hade i somras men skulle vilja ha lite mer på den. Växter, en fin matta, ljuslykta, slinga att ha året runt och titta så fint de gjort med parasollet på bilden!

♥ Måla om. Jag har just nu bara vita väggar överallt och då jag bor i en hyresrätt är jag lite osäker på hur reglerna är när det gäller att måla om. Men som att det är mitt kontrakt så kanske det är lugnt.. får höra med värden helt enkelt. Tänker att det verkligen blir mysigt och ombonat när det är en färg på väggarna och tycker det är så snyggt med en lite ljus mintgrön nyans som på bild två!

♥ Och apropå väggar så skulle jag vilja ha lite mer på de, förutom färg. Nämligen tavlor. Jag har några posters men har fortfarande mycket plats kvar för fler och större tavlor, eller en tavelvägg. Tycker det kan vara väldigt snyggt om man gör det på rätt sätt, men har för mig att Desenio har en funktion där man kan se hur tavelväggen skulle kunna se ut så den borde jag använda mig av.

♥ Jag har en liten alkov som jag använder som matsal. Eller rättaresagt, jag har ett runt matbord och stolar men används väldigt sällan. Så där skulle jag verkligen vilja göra det lite mer ombonat, kanske skaffa en hylla där man kan ställa receptböcker och fina glas. Där skulle jag vilja måla om, ha mysig belysning och en rund matta under bordet. Har middagar hemma ibland men då blir det mest att man sitter i vardagsrummet/soffan så vill "rusta upp" matsalsdelen så man kan ha kvällar där istället!

♥ Och belysning.. verkligen ett ämne att ta upp när jag pratar om min lägenhet. Det tog ett år för mig att sätta upp taklampor i köket/hallen och annars har jag bara golvlampor pga vill inte ha för starkt ljus haha. Men känner att det behöver bli lite bättre belysning hemma och vill ha lite fina taklampor att ha över köksbordet och vardagsrummet.

♥ Gröna växter är något jag också vill satsa på. Känns som det ger så mycket liv till ett hem, dock känner jag inte att jag har så mycket plats för växter. Tänker att man kanske kan köpa en liten pall eller hylla där man kan ställa lite mindre krukväxter.

- Tar tacksamt emot alla inredningstips ni har och bilderna kommer från Pinterest -

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
flott inspo 😊
nouw.com/livetmitt93
amindiz
amindiz,
Så kul med lite inrednings inspo❤️
nouw.com/amindiz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229