Kiwi

Vädret har varit så växlande idag och sånt tycker jag inte om. På morgonen kändes det fuktigt och som att det skulle börja regna vilken sekund som helst. På förmiddagen var det nästan sommarvärme och nu har det regnat jättemycket. Galet. Nä, men asså det är ju fortfarande vår. Väntar dock på att det ska bli en lite varmare vår och lite mer vårig och somrig känsla.

I alla fall, har firat fredagen med en film, fresh fruits och chokladfondue. Vet väl inte riktigt varför jag blandar svenska och engelska i en enda mening, men ibland kan jag bara tycka att saker och ting låter mycket bättre på engelska och då drar jag till med lite språkskills. Nä, men asså filmen som sågs ikväll som egentligen var typ en tv-serie, var lite obehaglig, och jag är väldigt lättskrämd och har för stark fantasi, vilket kan vara bra när man ska skriva för då kan jag använda det till något kreativt heh, men det är även mindre bra.. ibland.
Under helgen vet jag inte vad som kommer hända. Har lite planer med Olivia och Stella om en sleepover, så vi får se om det blir av, vi har inte planerat allt ännu.

Gillar

Kommentarer