Life in Retrospect

Bonsoir! Middag ute en gång i veckan för god mat och catch up låter som en mycket bra tradition som jag, Julia och Linnea har infört. I Torsdags möttes vi upp och åt middag på La Favorite och drack vin. Mycket trevligt och servitörerna verkade gilla oss då vi fick varsin liten drink efter maten haha. Efteråt köpte jag med mig en flaska vin och åkte hem till Franci där hennes kompis Tea även var så vi hade lite myskväll med vin och tjejsnack.

Fantastiskt fin solnedgång som självklart skulle fotas när jag promenerade hem från skolan. Wow, Paris alltså <3 På kvällen träffade jag Franci och Tea för en drink på Perchoir som är en takbar i Marais med utsikt över ett upplyst Paris. Det är ett av mina favoritställen för en chill kväll, längtar tills det blir lite varmare. och mer vårväder. Efteråt mötte jag upp Hanna och vi drack drinkar på Miss Kô och sedan dansade hela natten på Cartel.

I Lördags hade jag en supermysig kväll med Julia och Linnea. Vi hade planerat en tacokväll i Julias jättefina lägenhet så vi lagade mat och det blev verkligen ovanligt gott. Julia hade även förberett chokladdoppade jordgubbar, vilken dröm! Efteråt mötte vi upp ett gäng svenska tjejer som var ganska nya i stan så vi gick ut med dem. Var dock en ganska seg och oklar utgång som slutade med en ovanligt tidig hemgång (för att vara Paris) men var verkligen förvånansvärt skönt att komma hem lite tidigare. Det bästa med kvällen var ju självklart vår middag!

Gillar

Kommentarer