Life in Retrospect

Igår var det shoppingdag med Sofie som gällde. Provade massor och kom även hem med en hel del. Ett par shorts (det där med att köpa kläder efter årstid) och en långärmad tröja (används i skrivande stund) från Zara. En superstor tshirt med underbart citat på från River Island och en sjukt snygg vit klänning som var extremt Marilyn Monroe-ish som jag kan ha på flera kommande tillställningar bland annat för att channel my inner Cruela De Vil på vår studentskiva med Disneytema. Hur som helst, klänningen kom från Topshop.
En bok jag hittade på Urban Outfitters som jag bara måste beställa/önska mig/köpa i affär.. Ja det kommer sluta med att jag äger den på ett eller annat sätt. Den verkar underbar, vill ju vara Fransk.
Hade på mig lite favoriter, halsduk från Massimo Dutti och jacka från HM Barn. Nej correction, jag älskar alla mina jackor och halsdukar. Och självklart även hatten för att täcka en bad hair day. Funkar varje gång!
Och nu sitter jag i skolan med en liten vaniljlatte och inväntar Sofie eftersom vi ska jobba om mode med vårt gymnasiearbete så hade förberett mig med lite böcker hemifrån (om Chanel och Dior). Nu kom hon precis och hade med sig en stor Chailatte till mig, så söt! Nu börjar vi jobba. Pusss.

Gillar

Kommentarer