Life in Retrospect #3

Oj, så frånvarande jag varit på senaste tiden! Har jobbat hela helgen och det har varit kul, men det största som hände skolmässigt var att jag och Sofie lämnade in vårt gymnasiearbete. Åtminstone preliminärt inför opponering så vi har lite fix kvar men det var seriöst gymnasietidens bästa känsla! Har verkligen varit sjukt stressad över det här arbetet och på riktigt oroat mig över att jag inte kommer få ut någon examen. Men nu är jag lugn! Jag och Sofie gjorde ett radioprogram likt Stil i P1 om hur samhället påverkat modeindustrin och lagt fokus på Coco Chanel och Yves Saint Laurent!
På Fredagskvällen var det fest hos Manfred men där tog jag inga bilder faktiskt. Hur som helst var det kul att träffa massa folk från olika umgängeskretsar som det var längesen jag träffade. På Lördagen efter jobbpass mötte jag upp Bella och vi drog till Ambassadeur och senare kom även Matilda och Kalina dit. Så det var en kul kväll, var ett tag sedan jag var ute på klubb och hade aldrig varit på Amba förut.
Idag började veckan på bästa sätt med sovmorgon och i skolan var vi extremt oproduktiva och jag beställde istället en svartvit klänning från Tobi.com, väldigt spontant med andra ord! Efter skolan träffade jag Olivia och vi tog en promenad och båten över till Söder, så vi köpte mjukglass och promenixade runt på Södermalm. Väldigt mysigt! Hittade även lite fina grejer från Twist&Tango, men nu vill (eller snarare borde) jag spara alla mina sista slantar till New York dit jag åker nästa vecka (!!).

Gillar

Kommentarer