Life Lately

Egentligen har jag velat göra flera ”min helg i bilder” men så bortprioriteras det och plötsligt är det onsdag och jag har helt glömt det. Så här kommer en liten Recap, så jag någon gång kommer ikapp, på vad jag gjort på senaste. Men detta är såklart roliga, härliga stunder och såklart inte som vardagen ser ut varje dag. Många av dagarna är jobb och middag framför en tv-serie med Victor!

Jag och Victor har börjat testa lite nya ställen här på Söder för att hitta fler favoriter och en fredag åt vi en spontan middag på Dirty Taco som ligger på Folkungagatan. Det var supergott, jag är helt ärligt inte det största fan av tacos men gillade verkligen detta. Och såsen på högra bilden var verkligen något av det starkaste, namnet ”extremt svinstark” stämde bra in haha.

Jag och Johanna sågs en söndag för att fota content och passade då på att fika ute i solen på Stora Bageriet, en favorit!

Under påsken var vi hemma i Stockholm. På påskfredagen var vi faktiskt på Hammarbymatch, vilket var allra första gången för min del. Jag är inte jätteintresserad av fotboll men nu när vi flyttat till Söder känns det som något man bör hänga med på. På kvällen gick vi till ytterligare ett nytt ställe, Victor hade hittat en Peruansk restaurang väldigt nära oss och det blev en ny favorit, Checa! Vi drack goda drinkar och delade på olika goda rätter som bland annat innefattade friterad fisk och skaldjur!

På påsklördagen hade vi Victors mamma och syster + familj på middag men där tog jag faktiskt inga bilder. Det vart en hel del fix och matlagning under dagen men när det väl var dags att servera glömde jag fota. Hur som helst, på söndagen åkte vi till Millesgården museum ute på Lidingö. Lite kompromiss, match på fredagen och museum på söndagen hehe. Var första gången vi var där och var så fint! Dels alla skulpturer såklart men var så fint område och huset hade sån italiensk stil och det gillar jag ju! Superhärlig vårig dag.

På påskmåndagen när man också var ledig, i måndags alltså.. träffades jag och Anna! Alla minns väl hur härligt väder det var, kändes som sommar! Vi gick till Hotell Skeppsholmen för en lunch och vi invigde även rosésäsongen. Riktigt mysigt! Sedan promenerade jag tillbaka till söder och jag och Victor möttes upp på Kaferangs uteservering i solen för en iskaffe!

Igår var det dags för en dag som planerats länge. Jag skulle nämligen på teater med Nicole, Saga och Linnéa. Jag fick det i födelsedagspresent, att de skulle bjuda mig på en föreställning på Dramaten och jag valde Cabaret som jag hört mycket bra om. Och igår var det äntligen dags. Vi körde middag på Calle P först, uteservering, pasta och limoncello Spritz kunde inte blivit så mycket bättre. Teatern var också jättebra, intressant och väldigt högt-och-lågt.

Gillar