Life's no fun without a good scare

Jag älskar Halloween!! Det är en av mina favorithögtider men det vet ju ni eftersom jag har tjatat om det här i bloggen. Hur som haver, igår på dagen mötte jag upp Hanna utanför hennes skola och vi promenerade genom hela Paris och det var så extremt fint väder att när fransyskorna knöt sin pälsjacka tightare tog jag av mig jackan och gick utan. Kändes som svensk sommar. Vi handlade mat, kom hem till Hanna och gjorde nachos och Guacamole som lite pre-dinner snacks och tittade på ett avsnitt Sex and the city samtidigt som vi målade naglarna i mörka färger och drack rosé. Mycket tjejigt med andra ord haha. Vi gjorde även pizza på tortillabröd vilket blev jättegott.
Efter middagen korkade vi upp en flaska bubbel och började fixa oss. Jag improviserade med en mörk sminkning, hård contour och mörkröda läppar (kan jag alltid se ut som på halloween please) tillsammans med Little black dress och en svart mask. Hanna var så snygg i lockat hår, röda läppar och en guldig mask som skimrade så fint!
Vi började självfallet kvällen på Yeeels, vårt favvoställe. Efter fem minuter hamnade vi innanför baren och blev bjudna på champagne av PR-managern som var otäckt sminkad. Jag fick en macaroon, vilket gjorde mig nöjd, och vi dansade till grym musik av Din som vi också är bekanta med. Sedan vidare till Matignon och Cartel. Fick vårt egna bord, dansade bugg med en läskig clown, postade alldeles för många storys på snapchat, drack champagne etc. etc. Hem kom jag sedan vid halv sju tiden!

Gillar

Kommentarer