Lista: 5 saker jag gillar just nu

- Dalgona kaffe. Skrev ett inlägg för ett tag sen med tips om dalgona kaffe som trendar just nu på Instagram och Tiktok. Efter det är denna kaffedryck typ det enda jag dricker i kaffeväg just nu. Såå gott. Brukar även göra extra och ställa in i kylen så att man enkelt kan ta ett glas med mjöl och is och fylla på med kaffeskummet på morgonen.

- Glossybox. Har äntligen upptäckt Glossybox!! Självklart visste jag länge vad det var för företag och vad det innebär men har aldrig själv börjat prenumerera. Men i början av maj kände jag att det var dags och förra veckan fick jag min första box och jag är helt såld på denna idé. Så lyxigt och mysigt att få hem en box med fina skönhetsprodukter, denna månad fick jag bland annat en superfin ögonsskuggspalett med tillhörande borste och en Brazilian bum bum Cream som doftar magiskt gott. Så taggad på denna prenumeration!

- Träningsappar. Jag själv är absolut ingen träningsperson och vet oftast inte riktigt vad jag gör när jag befinner mig på ett gym. Men känner ändå att jag vill träna och bli lite fysiskt starkare men har länge inte haft någon aning om vilka övningar man ska ta till. Men nu har jag nyligen laddat ner en träningsapp som har satt ihop olika program med övningar vilket för mig funkar väldigt bra. Då blir man motiverad att sätta igång och man får tips på massa bra övningar. Jag använder ingen specifik utan sökte bara på workout på appstore haha.

- Glowspray. Något annat jag nyligen köpt är glowspray vilket jag tycker gör så mycket för sminkningen. Jag köpte en från Loreal som heter Shake & Glow som jag sprayar på efter foundation och bronzer och man blir verkligen glowy!! Tips tips tips.

- Sneakers. Varför tog det lite drygt tjugotre år för mig att förstå grejen med sneakers?? Jag har aldrig gillat det på mig själv, aldrig känt att det passar mig och oftast använt klackar (för att det är snyggt och för att komma upp i höjd lite haha). Men sedan jag upptäckte och köpte mina Acne sneakers är jag helt såld!! Som alla redan vet om är det ju så skönt, från att vara van med att bära klackar känns det plötsligt som att man studsar fram på moln i mina sneakers. Gillar då alltså mest de med hög sula!

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Bra tips ang. träningsappar. Jag känner att jag skulle behöva inspiration till nya övningar så ska ta och ladda ner någon bra app till nästa träningspass.
nouw.com/jossustravelpics