Listan om 2019

Hej på er! Några få dagar kvar av detta året vilket känns sjukt men är otroligt redo för ett nytt år och vill göra det till det bästa!! Man vet ju aldrig vad som kan hända men vill ha inställningen att det ska bli helt fantastiskt. Läste en rolig lista inne på Isas blogg och lånar den! :) #bestofnouw

Beskriv året med tre ord Brukar säga att 2019 och mitt hittills mest insiktsfulla och ekonomiska år så kommer därför välja orden utvecklande, insiktsfull och ekonomisk.

Gjorde du någon stor förändring? Jag började på ett nytt jobb, Club Monaco, den andra januari vilket vart en otroligt stor förändring. Lärde mig jättemycket och haft väldigt kul. Färgade även håret blont vilket är ju en förändring till det yttre haha, men den största förändringen är nog att jag började plugga. Kände verkligen i år att nu är det dags, nu vill jag framåt i den branschen jag vill in i och så började jag plugga i Augusti på Medieinstitutet.

Vad är du stolt över? Är nog mest stolt över mig själv och hur jag utvecklats. Har verkligen tagit tag allt sånt jag är osäker över och rannsakat mig själv, vilket inte varit så roligt alla gånger. Att ta tag i allt som känns jobbigt. Men känner att jag verkligen har förändrat hela mitt mindset. Är väl fortfarande mycket att jobba på, det är det nog hela livet. Men är en bra bit på vägen och det är jag väldigt stolt över!

Vad önskar du att du gjort mindre av? Hmm.. slökollat på netflixserier jag redan sett, även om det såklart kan vara jättemysigt att kolla på gamla Friends avsnitt - men vill hellre lägga den tiden på att tillexempel läsa, skriva, träna, somna tidigare etc. Önskar även att jag kunde grävt ner mig lite mindre i dåliga tankar när de väl har dykt upp.

Och mer av? Önskar jag tagit bättre hand om min hälsa, och tränat mer (hänt max 10 gånger detta år), lagt ner tid på att laga mat etc. Har verkligen varit sämre än någonsin så det ska jag absolut ta tag i till 2020.

Har du fått någon bloggfavorit under året? Therese Hellström som bloggar om mode och livsstil i Paris, och även Sandra Beijer. Kanske ett klyschigt svar men faktiskt inte läst hennes blogg tidigare.

Och på instagram? Alla konton som handlar om självutveckling. Mindsetofgreatness, idillionaire och thefemalehustlers.

Vilka umgicks du mest med? Tror att jag i år umgåtts mest med Karin, Anna, Sofie och Agnes!

Vad spenderade du mest pengar på? Absolut mest pengar spenderades på kaffe, mat och vin. Dock började jag ju jobba på Club Monaco i år så har nog köpt mer kläder detta år (brukar faktiskt inte shoppa så jättemycket vanligtvis). Annars är väl YSL väskan jag lade mest pengar på om man bara väljer en grej.

Bästa minnet från i år? Jättesvårt att säga. Men ett underbart minne var när jag, Karin och Anna åt en lång och härlig lunch på Villa D'Estes terass i Como. Då mådde man så otroligt bra och allt kändes så harmoniskt!

Vad var det godaste du åt? Kan inte säga endast en men troligtvis var det någon tryffelpasta, vodka pastan på L'Avventura eller någon av måltiderna i Milano hehe. Ätit mycket god pasta i år :)

Bästa bok du läst? Inte läst så mycket böcker i år tyvärr, ska bli ändring till nästa år! Men måste säga David & Goliath av Malcolm Gladwell, mycket bra!

Bästa köpet? Absolut YSL väskan!!

Vad tar du med dig från 2019? Alla bär på sitt eget bagage och issues, så vad andra gör behöver inte ha med mig att göra utan kan vara deras egna issues som de dealar med. Det är bra att visa känslor, så det är bättre att göra det och att faktiskt känna istället för att stänga in allt. Att jag är tillräcklig, att det är viktigt att tänka på sig själv och att allting löser sig tillslut :)

Vad ser du mest fram emot under 2020? Jag ser fram emot att se allt som kommer hända!! Tänk allt man inte visste skulle hända under detta år. Jag ser fram emot mina två praktikperioder jag kommer ha under året, jag ser fram emot att fortsätta utveckla mig själv och alla insikter man själv kommer få. Jag ser just nu otroligt mycket fram emot att det blir vår och jag ser fram emot att göra förändringar, ha en positiv inställning till livet! Har redan skrivit ner alla mina mål för nya året och är riktigt taggad!!

Gillar