LISTAN OM 2021

Årets näst sista dag. Känns helt galet men också helt självklart, det har hänt så mycket detta år! Därför är det såklart dags för Listan om 2021. #bestofnouw

Beskriv året med 3 ord
Karriär, förändringar, kärlek.

Gjorde du någon stor förändring?

Jag tycker 2021 har varit full av förändringar lite till och från under året. Bland annat gjorde jag praktik på FORNI vilket ändå blev en förändring i vardagen under 10 veckor. Jag tog examen och kom direkt ut i arbetslivet tack vare att jag fick jobb på Posh Living. Så jag har gått från att plugga, ha praktik till att jobba "på riktigt". Victor har flyttat in till mig nu sista månaden av året (innan vi flyttar till nästa lägenhet) vilket är en förändring från att bo själv till att bli sambos.

Vad är du stolt över?

Jag är stolt över jättemycket detta år och vad jag lyckats åstadkomma. Nu känns det som det kommer bli en copy pasta av föregående svar. Men om vi börjar med FORNI-praktiken så var det en praktik som jag verkligen drömt om och sökt till under alla tre praktikperioder, och att jag fick den är jag så stolt över. Att jag även tog examen från Medieinstitutet, fick jobb precis innan examen på Posh Living (ett företag med inredning jag inspirerats av så länge) och köpte lägenhet på Söder med Victor. Allt det är jag verkligen superstoet över. Men om man tänker bort prestationer så är jag också väldigt stolt över saker man klarat av under året, saker man tagit sig igenom, jobbiga perioder eller tråkiga nyheter eller personliga dilemman. Att man tar sig igenom det och alltid gör det bästa man kan av situationen är jag såklart också väldigt stolt över.

Vad önskar du att du gjort mindre av?

Hmm.. önskar att jag varit mindre people please haha. Jag önskar att jag inte varit så rädd för att säga nej, eller rädd för vad andra ska tycka, eller rädd för att vänner/kollegor/bekanta eller liknande är sura på mig. Oroat mig om man är en elak person fast det inte finns någon grund för det, är sånt jag önskar jag gjort mindre av haha.

Och mer av?
Önskar som vanligt att jag hade gått upp tidigare och haft en morgonrutin, tränat mer, skrivit mer, varit mer kreativ och tagit hand om mig själv ännu mer.

Har du fått någon bloggfavorit under året?

Har såklart läst mycket av Michaela Fornis blogg, samt Lindas även om hon slutat blogga nu. Och som vanligt Therese Hellströms.

Och på instagram?

En ny favorit jag fått på instagram som jag älskar är Melis Ekrem som tar så fina bilder och har så fin stil! Samt Filippa Moulier och Emily Mariko med deras mysiga videos. Och Emma Melin och Joanna Avento för deras fina inredningsstil.

Vilka umgicks du mest med?

Hehe här blir det ju typ samma svar varje år nästan. Det blir Victor såklart och familjen. Och Karin, Anna, Agnes, Sofie, Saga, Nicole och Linnea.

Vad spenderade du mest pengar på?
Köpa lägenhet hehe.

Bästa minnet från i år?

Oj vad svårt. Att åka till Rom med Victor, eller vår resa till Smögen i somras, eller när vi köpte lägenheten och hela den processen. Eller när jag fick samtalet om jobbet. Mycket bra minnen från i år!

Vad var det godaste du åt?
Lagat massa goda pastor med recept från Sofia Wood, massa skaldjur i Smögen, all mat i Italien etc. etc.

Bästa bok du läst i år?

'1% metoden' av James Clear och 'The way of integrity' av Martha Beck.

Bästa köpet?
Hmm.. min långklänning från Club Monaco, vita linnebyxor från Club Monaco, svart sidenkjol från Gina Tricot, Toteme Jeans och beiga läderbyxor från Stylein. Hehe kunde inte välja en.

Vad tar du med dig från 2021?

Jag tar med mig att det alltid är bra att ta upp saker när man tänker på det eller kort därefter och prata om saker istället för att hålla det inne. Jag tar med mig att jag är stolt över mig själv över allt jag åstadkommit. Jag tar med mig ett nytt intresse för self care och att ta hand om mig själv. Jag tar med mig lite mer trygghet i mig själv,

Vad ser du mest fram emot under 2022?

Flytten!! Naturligtvis. Nu är det bara två veckor kvar och det packas och rensas och säljs för fullt här hemma. Jag är så taggad på att flytta ihop med Victor i vår nya lägenhet, att bo på Söder och ha nära till exakt allt. Och allt mysigt som det kommer innebära under årets gång!

Mina tidigare listor om 2020 och 2019.

Gillar