Listan om kläder

Sandra Beijer bloggade nyligen om en lista om kläder och tyckte det var så rolig idé så jag lånar listan rakt av till min blogg! #bestofnouw

Vad är kläder för dig? Alltid varit jätteintresserad av kläder, men mer stil än trender. Tycker det är allra roligast med personlig stil och hur man uttrycker sig genom sina kläder.

Vad är din "jag vet inte vad jag ska ha på mig" outfit? Hmm.. just nu svart poloklänning, eller typ skinnbyxor/skinnkjol och en stickad tröja.

Vad sover du i? Ett litet pyjamasset med shorts och linne/skjorta.

Vilken är din favoritbutik? Club Monaco ;) Och Zadig & Voltaire

Vad har du helst på dig när du ska klä upp dig? På nyår, när man ska vara lite extra uppklädd, har jag alltid min tyllkjol. Annars resten av året har jag, när jag ska klä upp mig, en svart klänning, plisserad kjol eller en kort jumpsuit. Och klackar såklart!

Vad är dina bästa lifehacks när det kommer till kläder? Hmm.. vet inte om detta är ett lifehack men jag köper nästan bara kläder med bra kvalitet för då vet jag att jag verkligen kommer använda det. Överkonsumerar inte (tycker jag själv i alla fall), spontanshoppar otroligt sällan och köper bara något om jag tycker det känns helt perfekt. Då kommer man ha en garderob med kläder man bara tycker om!

Vad känner du dig finast i? Förra året kände jag mig allra finast i min leopardkjol och mina plisserade kjolar. De användes flitigt. Jag känner mig finast i klänning eller kjol och klackar!

Hur sorterar du din garderob? Sorterar i färg och plagg. Tillexempel mörka stickade, ljusa t-shirts, ljusa stickade etc. Sen har jag en klädstång framme där jag har framme mina favoritplagg för årstiden, så det är alltid kul att ta fram nya plagg som jag kommer använda mest under vår, sommar, höst och vinter.

Vilka plagg tycker du är svårt att hitta? Byxor för jag är så kort! Så är svårt att få de att sitta snyggt och bra tycker jag haha.Men som tur är har Club Monaco massa bra modeller för mig (och alla andra som är 1.60).

Vad undviker du i klädväg? Låter så dryg när jag skriver dåliga material, men det är mest för att jag jobbar i klädbutik och då blir man van vid bra material och snitt. Undviker oversize för allt är så stort på mig ändå.

Vad har du på dig när du bara är hemma? Fryser ju typ alltid hemma så har väl ett par sköna byxor och mysig stickad tröja.

Hur jobbar du årstidsmässigt? Har väl mer ljusa plagg på vår och sommar generellt. Och mer nyanser av beige och brun på hösten, älskar ju höstmodet. Annars kör jag kjol året om även om det är kallt.

Vilket plagg använder du aldrig? Jeans. Konstigt nog. Men tycker inte jag passar i det.

Vilka är de snyggaste plaggen du vet på killar? Hmm svårt, men gillar när killar har snygg stil. Kostym! Haha nä men skjorta kanske, eller stickad tröja och snygga kostymbyxor.

Vad har du burit som folk inte gillat? Oj det vet jag inte? Inte fått höra att det är något folk inte gillar när jag har på mig haha, hoppas man klarar sig från det - spelar väl egentligen inte så stor roll, alla ska ju få klä sig som de vill! :)

Gillar

Kommentarer

jennypersson
jennypersson,
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Vilken roligt lista! Kläder och stil säger så mycket om en person så det är verkligen intressant och läsa! 😊 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
sofiahaag
sofiahaag,
Åh vad kul att du gillade den 😊
nouw.com/sofiahaag