Livet i februari

Hej! Jag tycker ju att det är väldigt kul att läsa bloggar (de få som faktiskt finns kvar) och blev därför inspirerad att komma igång igen! Nu när det ändå strax är dags för min lilla blogg att fylla hela 10 år!! Vad jag gjort på senaste:

Jag och Victor började februari månad med en kväll på Yasuragi! Jag hade nämligen lyxen och turen att ha presentkort där som höll på att gå ut, så i julas bokade vi. Det var inte övernattning men vi var på spa hela eftermiddagen och kvällen och åt sedan en god trerätters middag! Älskar yasuragi, man blir verkligen så lugn och harmonisk.

Jag har jobbat, naturligtvis. Snart har jag jobbat ett helt år på Posh Living. Det har varit fullt upp senaste månaden på jobbet och ovanstående bild är från ett fotojobb jag gjorde för vår inredningstjänst!

Uteserveringspremiär på Café Pascal med kaffe och pain au chocolat. Längtar dock tills man kan sitta på uteservering utan att frysa, men det är så snart så snart!

Fixat och donat i lägenheten. Nu har vi snart bott här i två månader och trivs så otroligt bra. Både i området och i lägenheten. Börjar komma i ordning med de små inredningsdetaljerna som gör hemmet…

… Men också med lite större möbler. Äntligen äntligen kunde vi beställa tv-bänken som kom in i lager efter flera månader. I samma veva beställde vi vitrinskåp och hallgarderob. Blev så nöjd men det tog sin lilla tid att bygga ihop det.

Victor fyllde 28 i slutet av februari och jag hade bokat bord på Astoria. Har velat prova den restaurangen så länge och var ett perfekt tillfälle. Vi åt god mat och det flamberades kött framför bordet.

Och i helgen, första helgen i mars, var vi på Hotell Havsbaden för det gav jag i present! Tog av någon anledning knappt några bilder, förutom naturligtvis på fruktfat och strawberry daquiri som intogs vid poolen. Vi hade jättekul och det var en lyckad helg!

Gillar