London For Breakfast, New York For Lunch

London
Just nu är jag så extremt sugen på att resa (då flera av mina nära vänner åkt iväg på långresor i diverse städer) och inget är väl bättre än höst i London? Åh, jag skulle gärna vilka åka iväg på en weekend till London i Oktober, där tycker jag helt klart att London och hösten är som bäst. Shopping, Afternoon Tea, lite kylig luft och halloweenstämning! (Bilder från min resa med Agnes Februari 2013).
Filippinerna
Jag och Sofie börjar prata lite smått om att hoppa över kylan ett par veckor i December och åka till något varmt land tillexempel Filippinerna som de underbara bilderna ovan visar. Skulle vara extremt skönt att varje dag ligga på en strand, gå runt i bikini, dricka drinkar och bara ta det lugnt i värmen! (Bilder från Sofies instagram @sofie_waller).
Dubai/Abu Dhabi
Verkar som att jag och mamma kommer åka till Dubai i Januari igen, resan är inte helt 100% bokad än men nästan. Något jag verkligen ser fram emot då det länge var min drömdestination. Shopping, värme och en extremt cool stad med allt det högsta, största, dyraste och vad man än kan tänka sig! (Bilder från min resa Januari 2015).

Gillar

Kommentarer