Lördag till Lördag

Vilken händelserik och hektisk vecka det varit. Och har verkligen försökt stanna upp och ta bilder för att ha material till bloggen hehe. Tänkte dock faktiskt börja med lördagen förra veckan då jag åkte hem till Karin efter jobbet. Vi hade en riktigt mysig kväll, lagade risotto med sparris och tryffelprosciutto, drack rödvin och pratade om allt!

En dag, när man vaknade upp till snö och blå himmel, mötte jag Olivia för frukost på nya favoritstället Gast. Vi har inte setts sen sensommaren och det var så mysigt och kom snabbt in på massa bra samtal, var så roligt att ses. Satt även på Gast dagen efter med tjejerna från klassen och pluggade till marknadsförings-presentation och prov, gillar att sitta på caféer länge!

Träffade även Agnes på frukost en morgon innan jobbet då vi båda började vid 12! Det ösregnade ute och vi gick till Sthlm Brunch Club och det som alltid brukar vara så fullt med kö utanför, var nu nästintill tomt och vi hade stället för oss själva (tips kom vid nio). Jag åt en julspecial, Amerikanska pannkakor med pepparkakssmak och frosting på toppen, riktigt gott! Sedan svängde jag förbi Elin på NK och fick bli lite sminkad innan jag började jobbet, riktig lyxmorgon!

En kväll hade jag, Karin och Anna inflyttningsmiddag i Annas nya lägenhet. Eller rättaresagt superfina lägenhet!! Wow blev helt förundrad. Köket gick, som ni ser i svart, grön marmor och tegelvägg! De hade köpt allt vi tycker om i chark, snacks och dryckesväg tills jag dök upp efter jobbet. Så det var en väldigt mysig kväll med catch up, inredningsinspiration och fina vänner! I fredags som även var Lucia hade jag glöggkväll hos mig med tjejerna i klassen. Vi testade olika glöggsmaker, drack bubbel, åt lussebullar och pepparkakor och annat juligt. Var en härlig kväll och trots att vi bara var hemma hos mig blev det en ganska sen kväll!

Och avslutningsvis åkte jag hem till Elin för en filmkväll o lördags. Även vi lagade risotto (men med svamp och vegansk denna gång), vi drack GT och tittade på Breakfast at Tiffany’s!! Var så längesen jag såg den underbara filmen, vi båda älskar Audrey Hepburn så vi har pratat om en Tiffany’s filmkväll länge!

Har varit en toppenvecka och nästa vecka betyder sista i skolan över jul och bjuder på min födelsedag, middagar, julklappsshopping, lediga dagar och förhoppningsvis lite snö!
Godnatt på er <3

Gillar

Kommentarer