Love New York

Hey Readers (som tydligen verkar vara ganska många nu helt plötsligt för när jag kollade statistiken såg jag att jag hade haft 79 unika besökare den 31 Mars. Hallå, hur är det ens möjligt? Det var dagen jag åkte till NYC och jag har inte kommenterat någonting och ju inte uppdaterat eller så. omg är typ i chock och förvåning)!

Nu är jag i alla fall hemma, i Sverige, i mitt rum. Kom egentligen hem klockan åtta på morgonen, men jag har packat upp allt och fixat och kännt att det är tråkigt att vara tillbaka osv. Men nu känns det i alla fall helt okej.
New York har varit skitbra. Love it. Och det hände maassa, sjuka grejer, sånt som man tror att man aldrig någonsin kommer vara med om, men så händer det just utanför ens hotellentré. Kanske berättar lite mer senare om den saken. Men jag har faktiskt varit duktig och tagit många bilder och jag har redan planerat på att göra olika collage. Har precis laddat in bilderna i datorn så here u go, lite bilder som inte passar in i någon speciell kategori:

Gillar

Kommentarer