Måla & skåla, takterasser och firanden

Den här helgen har varit så himla fin och mysig! Såna dagar man kommer leva på länge, de senaste helgerna har jag haft härliga försommardagar och roliga firanden. Men tänkte berätta lite om just denna!

På fredagskvällen var det dags för att ”måla och skåla” en aktivitet som innebar just att måla och dricka bubbel. Jag, Anna och Frida hade gett det som en del av Karins födelsedagsfirande/present så vi förberedde massa godsaker i form av chark, ost, jordgubbar, choklad och bubbel och dukade upp på en takterass. Även om jag inte alls är så bra på att måla var det väldigt avkopplande och mysig aktivitet! Och utsikten över stadshuset var magisk, speciellt när solen började gå ner!

På lördagen var det dags för mig och Victor att fira ett år! Helt galet, det har gått så snabbt samtidigt som det såklart känns längre än ett år. Men vi träffades på Urban Delis Takterass där vi möttes då exakt ett år tidigare och vi drack aperol på taket innan det var dags för middag på Balzac! Jag hade en ny jättefin klänning och man kände sig härligt somrig. Det var hur som helst en jättehärlig kväll!!

Och dagen efter hade jag bokat brunch på Jacqueline’s för ville verkligen gå dit! Och det var så gott och mysigt, älskar det stället och alla var så trevliga. Vi satt på uteservering i solen, drack kaffe och juice och supergod brunch, vi testade pannkakorna, grilled cheese och granola!
Så ni hör ju att det var en toppenhelg <3
#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
megkaup
megkaup,

men vilket gemytligt inlägg! låter som riktigt fina, somriga dagar 😍

nouw.com/megkaup
sofiahaag
sofiahaag,

Åh tack!! 🥰

nouw.com/sofiahaag
isabylund
isabylund,

Nej men Sofia PERFEKTION det där!! :')

nouw.com/isabylund
sofiahaag
sofiahaag,

Men!! Vad glad jag blir 🥺❤️

nouw.com/sofiahaag