Måndag & resumé av en magisk helg

Det har varit måndag och jag har varit ledig!! Det har jag inte varit på hur länge som helst och även om jag tycker det är tråkigt att praktiken är slut så har det faktiskt varit skönt att ha kunnat gå ut och äta frukost!! Det har jag längtat efter haha, så det var precis vad jag gjorde. Jag satt på Pom & Flora hela dagen och förberedde en presentation inför imorgon och på eftermiddagen träffade jag Julia för en cappuccino och catch up på Café Saturnus, så mys!

Men måste berätta om min helg som varit den roligaste på länge!! Jag har verkligen varit på så bra humör och har otroligt mycket energi. Ni vet när man bara känner sig så glad och tacksam över exakt alla i ens liv och allt roligt man får vara med om <3 I Fredags lämnade jag Hubso kontoret med blommor och presenter och hade så himla mycket energi, trots att det var tråkigt att sluta. Sedan kom jag in till Club Monaco för att hjälpa till att stänga butiken och ser då att jag blivit månadens medarbetare, så gulligt och gjorde mig ännu gladare!! På kvällen mötte jag spontant upp Matilda för mat och drinkar. Vi började på Misshumasshu som ingen av oss varit på och det blev verkligen en ny favorit! SÅ god mat och goda drinkar, deras koncept är asiatiska smårätter och exakt allt vi beställde in var magiskt gott! Kvällen fortsatte med margarita på Sturehof, dans på Boquerian och även Spybar. Så det blev en riktigt rolig och spontan helkväll!!

Och på lördagen var det dags för Klassfest som jag, Alicia, Sofia, Emma och Daniella styrde ihop och jag har nog aldrig varit med om en mer planerad och uppstyrd fest (om man får säga så själv haha). Vi sågs mitt på dagen och pyntade lägenheten med ballonger, serpentiner, vimplar, glitterdraperi och banderoller. Vi hade discolampa, välkomstdrink, lagindelning och tävlingar för klassen, hatt-tema (och alla gick totalt all in), priser och vi dansade in flera gånger under kvällen till Crazy in Love med hotshots och brinnande isfacklor. Sedan avslutade vi kvällen på Olssons skor. På söndagen möttes vi hemma hos Emma för att städa lägenheten, köpa pizza och prata om allt som hände under kvällen. Jag hade verkligen en helt sjukt rolig kväll och helg, en sån man kommer leva på länge!!

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Pom & Flora är ett ställe som står på min "café -jag-måste-besöka-lista", får minsann blir under mitt nästa Stockholmsbesök! Helgen låter för övrigt hur skoj som helst, älskar festligheter där alla går all in, det brukar bli succé! Kram <3
nouw.com/myjjohansson
sofiahaag
sofiahaag,
Jaa åh Pom och Flora är så mysigt och gott, verkligen klassiskt Stockholms ställe du borde besöka när du är här 😊
nouw.com/sofiahaag
isabylund
isabylund,
åh det lät som en heeeelt perfekt helg! Underbart <3 lyxigt med frukost ute också, det ger bra start på dagen tycker jag! Hoppas du har en fin onsdag!
nouw.com/isabylund